Cea mai simpatică poză de Crăciun: Gabi Cristea, Tavi Clonda și micuța Victoria

gabi_cristea_craciun_2.jpg

gabi cristea
Gabi Cristea, Tavi Clonda și fiica lor, în cea mai frumoasă poză de Crăciun
foto: arhiva personală

Gabi Cristea și-a răsfățat prietenii virtuali cu o imagine superbă în Ajun de Crăciun, însoțită de o urare veselă. Vedeta și soțul ei s-au pozat la bradul de Crăciun cu micuța Victoria în brațe.

Gabi Cristea, Tavi CLonda și micuța Victoria poartă cu toții accesorii de Crăciun în această poză superbă. Este modul de a sărbători, pe lângă miracolul Crăciunului, minunea care a apărut în sfârșit în viața lor, după ani lungi de așteptare.
”Vă dorim cu drag un Crăciun vesel și fericit!”, a scris Gabi Cristea în dreptul imaginii. Vedeta sărbătorește primul Crăciun alături de fiica ei în vârstă de trei luni. Dacă Vedeta Kanal D și Tavi Clonda râd frumos la cameră, micuța Victoria pare puțin derutată și își caută un reper printre jucăriile din casă.

gabi_cristea_craciun.jpg

gabi cristea
Gabi Cristea, Tavi Clonda și fiica lor, în așteptarea lui Moș Crăciun
foto: arhiva personală

Gabi Cristea a făcut eforturi mari să rămână însărcinată, atât în timpul mariajului cu Marcel Toader, cât și în ultimii ani, de când este soția lui Tavi Clonda. Minunea s-a întâmplat când vedeta își pierduse speranța că va fi vreodată mamă, iar la sfârșitul lunii septembrie, Gabi a născut o fetiță perfect sănătoasă.
Loading...

Citește și