Cea mai sexy dansatoare la bară se cere la Exatlon! O primesc ”Faimoșii”?

larisa_bercea1.jpg

larisa bercea exatlon giani kirita striptease
Larisa Bercea vrea sa ajunga la Exatlon
foto: Facebook

A devenit celebră după ce a reușit să impresioneze întreaga Românie cu prestația pe care a avut-o la bara de stripetease în cadryul show-ului ”Românii au Talent”. Acum însă, pare-se, Larisa Bercea se cere la Exatlon, decisă să îi îl înlocuiaescă pe Giani Kiriță.

Devenită celebră după ”Românii au Talent” și după ce a pozat în reviste dedicate adulților, Larisa Bercea a devenit, fără doar și poate, cea mai cunoscută animatoare și dansatoare la bară din țara noastră, show-urile ei asigurând, cel puțin pentru o seară, în cluburi, frenezia bărbaților și, evident, dorința acestora de a cheltui cât mai mult, doar-doar o vor impresiona și vor ajunge la inima spectaculoasei domnișoare. Doar că, pare-se, ea prefer să își vadă de carieră. Și, evident, speră că va deveni și mai cunoscută, știind probabil că meseria pe care o are nu va dura mai mult decât tinerețea ei.

larisa_bercea.jpg

larisa bercea exatlon giani kirita striptease
Larisa Bercea este convinsa ca ar fi un bun lider al echipei "Faimosilor"
foto: Facebook

Așa că, fără să stea pe gânduri, Larisa Bercea a recunoscut pentru Kanal D că nu ar ezita nicio clipă să intre în competiție, alături de echipa ”Faimoșilor”, convinsă că ar reuși să îl înlocuiască cu success pe Giani Kiriță, Larisa recunoscând că ar ști să îi motiveze pe ceilalți din echipă așa cum o făcea și fostul dinamovist…

Și, având în vedere execuțiile acrobatuice pe care le are la bară, efortul pe care îl depune în timpul unui show și forța brațelor o califică pentru a ajunge în Republica Dominicană, îăntr-o competiție atât de dură precum Exatlonul. Și, în plus, știe, cu siguranță, cum să îi motiveze pe băieții din echipă…

Loading...

Citește și

  • Concursul Exatlon este difuzat deja de mai bine de patru luni, iar de atunci, fanii reality show-ului și-au ales cei mai populari concurenti. Echipele „Faimoșilor”, respectiv cea a „Războinicilor”, au strâns cât mai mulți susținători. În momentul de față, în concurs se mai luptă pentru marele premiu numai 8 competitori, iar publicul este cu sufletul la gură să afle cine va fi cel mai rezistent participant care va întra în posesia marelui premiu.

  • În ediția difuzată miercuri, 9 mai, concurenții au avut parte de momente intense și pline de adrenalină. Cu toate acestea, ei luptă în continuare petntru marele premiu. După toate săptămânile petrecute în concurs, membrii celor două echipe au ajuns pe ultima sută de metri, iar cei 8 ultimi concurenți se simt din ce în ce mai epuizați

  • exatlon eliminare echipa faimosi

    Se strâng rândurile la Exatlon! După eliminarea de miercuri seară, din echipa "Faimoşilor" doar nouă concurenţi au mai rămas în competiţia din Republica Dominicană, care luptă pentru a pune mâna pe marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Decizia telespectatorilor a fost grea, iar dintre cei trei nominalizaţi- Geanina Stană, Cătălin Cazacu şi Valentin Chiş- unul dintre ei a făcut cale întoarsă în România.

  • Ștefan de la Extalon s-a confruntat cu o problemă medicală care l-a încurcat să-și atingă în totalitate capacitățile și abilitățile pentru a lupta împotriva echipei Faimoșilor. Concurentul a mărturisit că din acest motiv el a fost destul de iracsibil, fapt care i-a enervat într-o anumită măsură pe colegii lui.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1