Cea mai mare dorință a Ancăi Pandrea s-a îndeplinit. Ce omagiu i-a fost adus lui Iurie Darie

iurie-darie-si-anca-pandrea.jpg

Iurie Daria are cămin cultural cu numele lui

Căminul cultural din localitatea Cebza din judeţul Timiş se numeşte acum “Iurie Darie”. În urmă cu un an, Click! a descoperit că regretatul actor, care a murit în 2012, a ajutat în tinereţe la pictarea unei biserici în satul unde s-a refugiat, împreună cu familia.

Profesoara Rodica Pop ne anunţa atunci că se duc tratative pentru ca o casă de cultură să poarte numele actorului.

“Numele lui Iura al meu este important acolo în localitate, mai ales că a pictat biserica şi i-a ajutat pe cei din oraş cu opera sa în urmă cu ani de zile. Mă bucur că s-a întâmplat acum şi vreau să ajung acolo cu prima ocazie. Ce ne dorim foarte mult este ca iubitul meu să aibă şi o stradă cu numele lui în Bucureşti şi mă zbat de mult timp să fac asta, însă mă lovesc de birocraţia din primării. Sper ca până la urmă să se întâmple acest lucru”, ne-a povestit ieri emoţionată actriţa Anca Pandrea. 

Loading...

Citește și

  • Actriţa Anca Pandrea (73 de ani) şi-a dorit zilele trecute să mai schimbe câte ceva la mormântul iubitului ei Iurie Darie care se odihneşte din noiembrie 2012 în Cimitirul „Sfânta Vineri” din Capitală. Vedeta a plecat de acasă pe ploaie, însă nu singură, ci însoţită de prietenul ei foarte bun, Elian Băcilă, despre care se spune că e sosia lui Iurie Darie, semănând ca două picături de apă. Ei au cumpărat flori la ghiveci din Piaţa Obor, iar luni au plecat să le planteze.

  • maria dragomiroiu

    Statul le plăteşte pensii incredibil de mici, iar majoritatea vedetelor îşi continuă cariera pentru a nu muri de foame. Maria Dragomiroiu, dar şi alţi artişti, primesc pensii umilitoare. Interpreta de muzică populară a dezvăluit ce pensie are după 40 de ani de muncă: 1.200 de lei.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1