În ce zi sfântă a ales Elena Băsescu să-și boteze fetiţa

5_1-tifetz-ianlt-190-basescu-si-anastasia.jpg

Traian Băsescu nu ratează nici o ocazie de a se mândri cu nepoţeii săi. Aici, cu micuţa Anastasia

Weekendul viitor, mezina fostului președinte Traian Băsescu își creștinează cel de-al treilea copil. Micuța Anastasia, fiica Elenei Băsescu și a lui Cătălin Gheorghe, în vârstă de patru luni, va fi botează duminica viitoare, pe data de 14 octombrie. După cum se știe, în ziua respectivă creștinii o sărbătoresc pe Sfânta Parascheva.

Pe data de 30 noiembrie o boteza pe micuța Sophia Anais, la Biserica Sfântul Spridon cel Nou, pe data de 26 aprilie 2015, pe micuțul Traian, la Biserica Sfântul Silvestru, copiii proveniți din căsnicia cu Bogdan Ionescu, alias Syda. Iată că luna aceasta, Elena Băsescu (38 de ani) se pregătește să își creștineze cel de-al treilea copil, este vorba despre fetița pe care o are cu afaceristul Cătălin Gheorghe.

Micuța Anastasia va fi botezată weekendul viitor, pe 14 octombrie. Pregătirile sunt în toi, Elena a stabilit biserica, restaurantul, decorațiunile, dar și trupa care va fi responsabilă cu distracția și buna dispoziție a invitaților. Este o petrecere restrânsă, la un local de fițe din Nordul Bucureștiului, unde vor participa familiile celor doi, nașii, dar și câțiva prieteni de suflet ai părinților. Ziua în care Eba a ales să își creștineze fetița are o semnificație importantă pentru credincioși, întrucât o cinstesc pe Sfânta Cuvioasă Parascheva.

catalin_3.jpg

catalin tomata iubit elena basescu fetita maternitate
Cătălin este pur şi simplu vrăjit de fetiţa lui, Anastasia
Foto: arhivă personală

În fiecare an, la 14 octombrie, Biserica Or­todoxă de pretutindeni prăznuiește pe Cuvioasa Maică Parascheva. În chip deo­sebit, ea este cinstită în Moldova, întrucât de mai bine de 350 de ani moaștele ei se găsesc la Iași, fiind izvor de bine­cu­vân­ta­re și însă­nă­to­șire duhovnicească și trupească pentru toți cei care o cheamă în rugăciune.

Loading...

Citește și

  • catalin tomata iubit elena basescu fetita maternitate

    Elena Băsescu (38 de ani) schimbă iar scutece, iar dacă pentru ea este deja o treabă cu care este familiarizată de la ceilalţi doi copii, pentru iubitul ei este o adevărată premieră. Cătălin (26 de ani) învaţă alături de iubita lui să fie un tată bun, iar imaginile spun mai mult decât o mie de cuvinte. Grijuliu, proaspătul tătic şi-a externat în urmă cu cinci zile fetele şi de atunci se ocupă ca nimic să nu le lipsească. Mai greu îi este să se despartă de micuţa Anastasia, care l-a fermecat.

  • elena basescu catalin tomata

    La două luni după ce a devenit pentru a treia oară mămică, Elena Băsescu a fugit în vacanţă cu noul ei iubit, Cătălin Tomata. Mezina fostului preşedinte se distrează în largul mării pe un yacht de lux, aceasta fiind prima ei escapadă de când a început să schimbe scutece din nou.