Ce vedete au intrat în sala de forță să scape de kilogramele acumulate de sărbători

rocsana_marcu.jpg

rocsana marcu
Rocsana Marcu, printre primele vedete care au intrat în sală după sărbători
foto: arhivă personală

Dacă de sărbători au exagerat cu bunătățile tradiționale, iată că acum vedetele au intrat de urgență în sală pentru a scăpa de kilogramele în plus. Andreea Marin, Catrinel Sandu și Rocsana Marcu sunt cele mai harnice dintre vedete.

Au gătit și au mâncat, de la aperitiv până la desert! Andreea Marin (43 de ani) a gătit cu specific moldovenesc, iar vestitele poale-n brâu s-au regăsit pe masa ei. S-a ales cu câteva  kilograme în plus, însă frumoasa vedetă a avut grijă să meargă la o sală specializată pentru a le da jos. A făcut exerciții cu greutăți, a băut sucuri din fructe și a făcut o cură cu preparate raw vegan.

andreea marinZoom
Andreea Marin, program intensiv de detoxifiere, după sărbători
foto: arhivă personală

 

Și Catrinel Sandu (41 de ani) a fost în aceeași situație, căci părinții s-au aflat la ea în America și au răsfățat-o cu tot felul de praparte mai delicioase. Chiar dacă nu are cine știe ce probleme cu kilogramele, Catrinel a pereferat să meargă la sală ca să fie din nou în formă.

catrinel sanduZoom
Catrinel Sandu uită de divorț la sala de antrenament
foto: arhivă personală

 

Rocsana Marcu (36 de ani) s-a delectat cu tot felul de minunății în Dubai. Chiar dacă a înotat și a mers mult pe jos, ea a simțit nevoia să dea fuga la sală, când a revenit în țară. S-a ”aruncat” în trening și s-a pus imediat la aparatele pentru sculptarea abdomenului.

loading...
Loading...

Citește și

  • andreea marin sala

    A început anul 2017 cu schimbări pe toate planurile! Andreea Marin fost cooptată într-un proiect de anvergură la Pro TV, sentimental, şi-a recăpătat statutul de femeie liberă, iar fizic se simte şi arată ca la 20 de ani. Vedeta a mărturisit că s-a apucat serios de sport, iar exerciţiile şi dieta au ajutat-o să scape de 7 kilograme în două luni.

  • rocsana marcu liposuctie

    Sportul nu a ajutat-o prea mult pe Rocsana Marcu să scape de urmele celor două sarcini. Prezentatoarea de la Antena Stars, criticată în repetate rânduri pentru că talia ei nu este trasă prin inel, s-a hotărât să scape de aceste complexe şi să se opereze. Blonda îşi va face liposucţie la cabinetului medicului Vitalie Stan.