Ce vedete au dispărut din juriul X Factor. Loredana Groza și Florin Ristei, în locul lor

107442425_304698614236780_3731143343193706259_n.jpg

Cine sunt noii jurați de la X Factor

După o pauză de un an a emisiunii X Factor, iată că formatul revine pe tv, cu noi schimbări, în special la nivel de juriu. Așteptarea s-a încheiat, iar persoanele talentate care își doresc să-și demonstreze capacitățile vocale la tv se pot înscrie la preselecții, începând de astăzi.

X Factor România revine pe tv, iar anunțul a fost făcut în direct, în cadrul emisiunii «Neatza cu Răzvan și Dani», chiar de cei doi prezentatori ai noului sezon care se va difuza din toamnă, la Antena 1. Astfel că, echipa de prezentatori formată din Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin nu va mai apărea în cadrul acestui show. Dar dacă am discutat până acum de informații cu privire la audiții și prezentatori tv, trebuie să revenim și la jurați. Iată cine sunt noii jurați ai emisiunii, dar și cine sunt cei doi care au întrerupt colaborarea. 

Cine sunt noii jurați X Factor

Juriul noului sezon X Factor va fi compus din Delia, Ștefan Bănică, Loredana Groza și Florin Ristei, iar Răzvan și Dani se întorc la cârma emisiunii ca prezentatori. Iată că de acum înainte, Carla`s Dreams și Horia Brenciu nu vor mai apărea în emisiune. 

107539792_1095173474213272_5652443414180354986_n.jpg

Delia, Loredana Groza, Florin Ristei și Ștefan Bănică Jr vor fi cei patru jurați X Factor

"Dacă săracii tot au rezistat în pandemie cu "Neatza cu Răzvan și Dani", o emisiune de patru ore... Bravo pentru curaj și rezistență! Aș vrea să le propun șefilor de la Antena 1 să facă și "Seara cu Răzvan și Dani" și dacă le iese bine să facă și "Noaptea cu Răzvan și Dani". În felul ăsta, putem să ne odihnim și noi în juriul de la X Factor", a spus Ștefan Bănică despre Răzvan și Dani.

Audițiile se vor ține numai la București

Audițiile se vor desfășura anul acesta numai la București, începând de astăzi, 07.07.2020. Decizia de a ține audiții doar în Capitală a fost luată pe fondul restricțiilor impuse de pandemie. X Factor este o competiție televizată care își propune să găsească noi talente muzicale. Emisiunea face parte din franciza internațională The X Factor, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell.

Loading...

Citește și

  • Veste bună pentru fanii emisiunii "X-Factor"! Show-ul se regăsește anul acesta în planurile și în grila celor de la Antena 1. Emisiunea de talente, care de-a lungul timpului a avut 9 jurați, Paula Seling, Adrian Sînă, Mihai Morar, Dan Bittman, Cheloo, Delia, Ștefan Bănică, Horia Brenciu și Carla’s Dreams, a dat startul preselecțiilor.

  • Sosită recent din luna de miere petrecută alături de soţul ei, Bogdan Lăţescu, în Mexic, Francisca (26 de ani), fosta concurentă la „X Factor” (Antena 1), a trecut la dietă, pentru a-şi recăpăta silueta de odinioară.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1