Ce va face fiica lui Enache cu banii primiţi pe mâna mutilată

diana-avocat.jpg

Diana Enache (19 ani), alături de avocata ei, Katia Cicală

S-a terminat! La mai bine de un an şi jumătate de la coşmarul pe care l-a trăit în blocul în care locuieşte tatăl ei, Diana poate să-şi vadă liniştită de viaţa ei. Şi asta pentru că fiica lui Adrian Enache a scăpat de orice legătură cu libanezul Kanaan Ali, reuşind să-şi încaseze şi daunele de 50.000 de euro, cu care vrea să-şi cumpere acum un apartament.

Totul e trecut, aşa îşi spune acum Diana Enache (19 ani). Agresorul ei, libanezul Kanaan Ali ( 49 de ani), a fost găsit vinovat de tentativă de viol şi purtare abuzivă şi a fost pedepsit, fiind trimis în spatele gratiilor pentru cinci ani de zile, iar firma Phoenicia Apartments a fost nevoită să plătească daunele morale stabilite de instanţă, de 50.000 de euro.

Zoom
Diana este foarte ataşată de tatăl ei, cântăreţul Adrian Enache

”Instanţa l-a obligat să plătească pe cel care are banii, iar apoi să se regleze între ei. Firma angajatoare nu a vrut să plătească de bunăvoie, aşa că a fost pusă în aplicare executarea silită. Banii, cei 50.000 de euro, au intrat deja în contul Dianei Enache. Îşi va lua o garsonieră sau apartament, pentru că ar fi păcat să nu-i investească după câte a pătimit”, a declarat, pentru Click!, Katia Cicală, apărătorul Dianei Enache. Fiica artistului Adrian Enache a început deja să-şi caute o locuinţă în Bucureşti, în care să se simtă ca acasă. Se gândeşte numai la viitor, pentru a uita de suferinţa cumplită prin care a trecut în vara anului 2014.

Zoom
Libanezul Kanaan Ali a atacat-o pe Diana în complexul unde locuia tatăl ei

Aşa că s-a întors pe scenă pentru că nu poate renunţa la pasiunea ei, muzica, însă Facultatea de Drept, la care a intrat anul trecut, e pe primul loc. E foarte conştiincioasă pentru că îşi doreşte să ajungă un avocat bun, pentru a le putea fi alături femeilor care trec prin traume identice cu ale ei.

Riscă să rămână cu handicap pe viaţă

Zoom
Rănile Dianei de pe mâni şi de sub sâni

Diana Enache a trecut prin momente cumplite în dimineaţa zilei de 5 iulie 2014, când se întorcea acasă, în apartamentul tatălui ei din zona Băneasa. Portarul Ali Kanaan a atacat-o cu un briceag şi i-a făcut mai multe răni la mâini şi la sâni. Diana a avut nevoie de mai multe intervenţii pentru a se recupera. Chiar şi aşa, fiica lui Adrian Enache a rămas cu o incapacitate de 10% de folosire a degetelor arătător şi mijlociu de la mâna dreaptă şi riscă să rămână cu acest handicap pe viaţă.  În plus, ea a fost nevoită să meargă la un psiholog, pentru a trece peste traumă.

 

loading...

Citește și