Ce trucuri folosește Amalia Enache pentru a-și întreține frumusețea la 42 de ani

53761252_1299928546828740_7326130247424802816_n.jpg

Amalia Enache, sfaturi pentru toate femeile din România

Amalia Enache are foarte mare grijă de silueta ei și de imaginea pe care și-a menținut-o atâția ani. Vedeta a dezvăluit care este secretul tinereții fără bătrâneți. Vedeta este un model de urmat pentru multe femei din România din toate punctele de vedere.

Deși susține că nu se încadrează în standardele de frumusețe tipice, Amalia Enache explică că secretul siluetei sale constă într-un stil de viața echilibrat, care o ajută să nu apeleze la diete prea drastice.

„Nu pot spune că am o siluetă de invidiat, ci mai degrabă una constantă. Eu nu mă încadrez, mai ales pentru showbiz, în standardele cerute. Mă uit și eu în jur… Uite, de exemplu, Anca Serea, care are cinci copii și arată cum arată. Genul ăsta de siluetă eu știu că nu vine dintr-o întâmplare, nu mă amăgesc că altele au nu știu ce metabolism. Știu că e nevoie de niște eforturi. Treaba cu o frunză de salată nu a funcționat niciodată la mine! Nu mă înfometez, nici nu mănânc foarte mult, am doar un stil de viață echilibrat care mă ține departe de diete. Am, în schimb, perioade în care încerc să limitez anumite alimente și fac asta, în primul rând pentru ten. De exemplu, atunci când nu mănânc zahăr, îmi place foarte mult cum arată fața mea. Și am înțeles că și cu pâinea trebuie avută atenție, în sensul că nu pâinea în general îngrașă, ci doar pâinea cu drojdie, așa că trebuie să o alegem pe cea cu maia dacă nu vrem să adunăm kilograme', a declarat Amalia Enache pentru viva.ro.

53830648_686448015091657_1013291331834871808_n.jpg

Amalia Enache a avut o carieră de 21 de ani de televiziune

Amalia Enache este și adepta tratamentelor de înfrumusețare

Vedeta a realizat că, într-adevăr, apa este secretul sănătății și și-a propus să bea multe lichide încă de când era tânără. Pe lângă trucurile naturale la care apelează, nu se dă înapoi nici de la tratamentele oferite de saloanele de înfrumusețare.

„Dintotdeauna beau foarte multă apă, nu mă încadrez printre cei care își pun ceasul să sune pentru a bea apă pentru că stau foarte bine la capitolul ăsta, încă de mică, iar acest lucru ajută la frumusețea tenului. Deci, pe de o parte echilibru, iar pe de alta, pentru că sunt de 21 de ani în televiziune, trebuie și tenul meu să treacă prin niște tratamente, din când în când.

După concediul de maternitate am simțit nevoia, mai mult decât oricând, de răsfăț. Merg la saloane, încerc diverse aparate și terapii, însă întotdeana non-invazive. Modelul meu de frumusețe este prințesa Marina Sturdza, ca fel de a îmbătrâni, nu cineva care face tot ce e posibil pentru a arăta mai tânără', a mărturisit Amalia.

Ce tratamente naturist recomandă vedeta pentru ten

„Nu pot să spun că sunt un fan al produselor homemade de îngrijire, însă am decoperit uleiul de ceai verde, care mi se pare că pentru ten face minuni. Pentru pielea mea este magic. Atenție, nu extract de arbore de ceai, despre care Abagiu mi-a spus că este excelent pentru sprâncene, în sensul că acolo se adună acarieni și are efect antiseptic. Recomand oricui să încerce acest ulei, chiar este minunat pentru piele, indiferent de tipul ei'.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1