Ce tânăr chipeș și elegant a devenit fiul Mihaelei Rădulescu! Are 15 ani și se mândrește cu bunica pe Instagram

ayan-mihaela-radulescu-fiu.jpg

ayan
Ayan, la o cafea cu mama lui. Mihaela îl soarbe din priviri
Foto: Instagram

Familia pe primul loc! Asta scrie Ayan Schwartzenberg în dreptul unei postări pe contul de Instagram, care a adunat peste 2.500 de aprecieri. Fiul Mihaelei Rădulescu s-a fotografiat lângă iubita lui bunică, Marilena Țiganu, mama Mihaelei Rădulescu, femeia fiind absolut topită de drag când își privește mândrețea de nepot.

Viața la Monaco nu i-a răsturnat valorile lui Ayan Schwartzenberg, care apare destul de des în compania celebrei lui mamei și mai rar în compania găștilor de prieteni. La 15 ani și jumătate, Ayan se simte bine la o cafea cu Mihaela Rădulescu (50 de ani), iar aceasta din urmă nu-și mai încape în piele de mândrie și îi face tot felul de complimente, pe care unii adolescenți s-ar feri să le primească în public. "Te iubesc până la lună și înapoi", "Viața mea", "Băiatul meu" sunt doar câteva dintre apelativele pe care le folosește Mihaela atunci când vorbește despre flăcăul ei de aproape 16 ani. 

ayan-schwartzenberg-mihaela-radulescu_1.jpg

Ayan Schwartzenberg
Ayan, alături de bunica din partea mamei. În fundal se vede, fericită, și Mihaela Rădulescu
foto: arhivă personală

Mihaela Rădulescu are grijă de mama ei după ce femeia a rămas văduvă

Recent, tânărul a pus pe pagina lui de Instagram o fotografie în care a reușit să cuprindă 3 generații și în care apar, alături de el, bunica - Marilena Țiganu și mama - Mihaela Rădulescu. Îmbrăcat casual-elegant, cu jeanși, sacou și fular, Ayan avea la purtător și o privire de manechin, așa că moda ar fi un domeniu în care ar putea activa cu succes. Nu la asta îi stă însă capul, ci la școală, afaceri și la o sumedenie de sporturi. 

Și bunica era elegantă și distinsă, iar geanta Chanel, de 5.000 de euro, se pare că este un cadou de la celebra ei fiică. Este de admirat că vedeta are grijă de mama ei, după ce femeia a rămas văduvă. Tatăl Mihaelei Rădulescu a murit în aprilie 2014. 

Citește și:

Cum se înțelege Mihaela Rădulescu cu «nora». Fiul ei, Ayan, are o iubită majoră

Mihaela Rădulescu suferă la ”Ferma”! ”Mi-am distrus cizmele Chanel și am făcut febră 42”

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1