Andreea Bălan și George Burcea, surpriză de poveste din partea nașilor Aurelian Temișan și Monica Davidescu

70646761_1484806324977476_391483309797933056_n.jpg

Aurelian Temișan și Monica Davidescu i-au surprins plăcut pe mirii Goerge Burcea și Andreea Bălan
Foto Facebook

Andreea Bălan și George Burcea, trăiesc cea mai fericită zi din viețile lor. Alături de prietenii și rudele lor, cei doi se bucură de o nuntă ca în povești. Surprizele s-au ținut lanț în ziua cea mare, iar una dintre cele mai neașteptate a venit din partea nașilor Aurelian Temișan-Monica Davidescu.

Nașii au avut grijă ca în această zi, cei doi soți să fie cei mai fericiți oameni de pe pământ. Pentru ca ziua de 15 septembrie să rămână mereu impregnată în inimile mirilor, Aurelian și Monica le-au oferit lumânări de nuntă pe care le-au scris un mesaj emoționant.

 

„Să purtați mereu în suflet amintirea zilei în care destinele voastre s-au unit. Să nu uitați promisiunile care v-au apropiat. Să vă acordați respect, să aveți încredere, să fiți prieteni, să vă iubiți. Cu dragoste, vă suntem alături în drumul vostru spre viitor. Ai voștri, Aurelian și Monica”, au scris cei doi nași pe lumânări.

Pe lângă mesajul emoționant și sfaturile scrrise pe lumânarea oferită de nași, aceștia au ținut să fie imprimată și o fotografie cu Andreea Bălan și George Burcea.

 

Andreea Bălan și-a denumit evenimentul «nuntă și botez în paradis», iar ca domnișoare de onoare, ea a avut plăcerea ca dansatoarele ei să-i fie alături în această zi pe care și-o va aminti toată viața. Petrișor Ruge nu a fost uitat, astfel că, Andreea Bălan i-a cerut să-i fie alături lui George din postura de cavaler de onoare.

 

Andreea Bălan și-a ales o rochie impresionantă pe care a a avut cusute diverse mesaje de iubire

"Rochia de mireasă este cea mai importantă rochie din viață unei femei, trezește cele mai intense emoții și deși purtată doar o singură dată, face cât toate celelalte la un loc. Rochia mea de mireasă spune povestea noastră în versurile scrise pe ea, în cuvintele aruncate din loc în loc, cuvinte care au pătruns adânc în inimă. Este brodată manual cu multă iubire și când o port, mă duce în lumea basmului și mă face să mă simt cea mai frumoasă din lume. Simt că plutesc și parcă timpul stă în loc, iar noi doi suntem un prinț și o prințesă", spunea Andreea Bălan înainte de ceremonie. 

fara_tine_nu_sunt_eu.jpg

Unul dintre mesajele de pe rochia Andreei Bălan

 

Andreea Bălan, declaraţie de dragoste emoţionantă pentru George Burcea înainte de nuntă

Andreea Bălan şi actorul George Burcea s-au cunoscut în 2014 pe platourile de filmare ale unui videoclip al artistei. De atunci, Andreea a simţit că el este bărbatul potrivit pentru ea, evenimentul de duminică amplificându-i starea de fericire pe care o simte în prezenţa lui. 

"Suntem de 4 ani împreună şi am creat o familie minunată! George mi-a fost alături atât în momentele bune, cât şi în cele mai puţin bune. Avem doi copii sănătoşi şi minunaţi iar nunta noastră este o încununare a celor întâmplate. Sunt foarte fericită că am îmbrăcat rochia de mireasa. (...) Îți mulțumesc pentru tot sprijinul și iubirea oferită, George Burcea. Te iubesc!", a mai scris cântăreaţa.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1