Ce surpriză! Giani Kiriță revine la Exatlon! Ce rol va avea

exatlon_giani_kirita.jpg

Probele solicitante ale competiției l-au ajutat pe Giani Kiriță să dea jos câteva kilograme
Foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

Giani Kiriță revine la echipa Faimoșilor, însă nu va concura, ci va interpreta o altă partitură. Fostul sportiv a acceptat o nouă provocare!

„Este o provocare uriașă pentru mine pentru ca acum mă duc acolo în altă postura, aceea de antrenor. Aș vrea ca Faimoșii să aibă încredere în mine. Nu au de ce să se teamă că ajung printre ei. Dar, cu siguranță, adversarii ar trebui sa se teama pentru ca eu voi veni cu mentalitatea de învingător, pe care vreau să le-o insuflu Faimoșilor. Îmi doresc să descopar în echipa mea numai caractere frumoase, oameni care joacă pentru echipa, nu pentru ei înșiși. Iar mesajul meu pentru Ionut este „să se uite la noi și să învețe în continuare de la noi”', spune  Giani Kiriță despre noul rol în care va reveni la „Exatlon'.

Loading...

Citește și

  • giani chiriţă catalin cazacu

    Exatlon s-a terminat, dar concurenţii show-ului de la Kanal d au legat protenii strânse după emisiune. Deşi au stat împreună luni bune în Republica Dominicană, unii dintre ei continuă să se întâlnească şi în ţară ca să depene amintiri. Marţi seara, Cătălin Cazacu şi Giani Kiriţă din echipa "Faimoşilor", cei doi sportivi care au ratat finala, au semnat condica la o petrecere mondenă unde le-a făcut cunoştinţă celor prezenţi, dar şi fanilor cu cea care i-a supus la probe de foc pe parcursul competiţiei.

  • Giani Kiriţă a fost una dintre vedetele principale ale emisiunii Exatlon, de la Kanal D. Nimeni nu ştie însă cât a avut de suferit fostul fotbalist după participarea la emisiune.

  • Cel mai recent eliminat de la "Exatlon", Giani Kiriță, s-a întors în țară vineri, 4 mai, după patru luni petrecute în Republica Dominicană. Mai slab, mai bronzat și mai împăcat cu sine, fostul fotbalist a fost așteptat cu sufletul la gură la aeroport de mamă, copii și prieteni.

  • Fostul fotbalist Giani Kiriță a fost unul dintre cei mai perseverenți participanți ai competiției, însă acest lucru nu a contribuit la acumularea celor mai multor voturi din partea telespectatorilor. Pe ultima sută de metrii, când în viziunea multora Giani era aproape câștigător, a fost eliminat din concurs.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1