Ce surpriză frumoasă i-a făcut soțul Mirelei Vaida. Au petrecut câteva zile în Cipru

mirela_vaida.jpg

Mirela Vaida a petrecut câteva zile la mare alături de soțul ei, în Cipru

Mirela Vaida a avut parte de un timp foarte relaxant alături de soțul ei, în Cipru. Prezentatoarea emisiunii «Totul pentru dragoste» de la Antena 1 a mărturisit că a avut operioadă grea și aglomerată, însă faptul că a mers în Cipru alături de soțul ei a ajutat-o foarte mult.

Mirela Vaida și-a încărcat bateriile pentru următoarea perioadă plină de proiecte pe care urmează să le demareze. A mers alături de soț la mare și a povestit că a trebuit în ultima perioadă să se împartă foarte mult între emisiunea pe care o moderează, repetițiile de la Mamma Mia și familie, însă a făcut față tuturor provocărilor, iar acum vedeta este pregătită să-și reia activitatea.

”După o perioadă grea și foarte aglomerată cu repetițiile pentru Mamma Mia, în care am fost mai mult ruptă de familie și mi-a fost tare dor de ai mei, soțul meu a vrut să-mi facă o surpriză. Știa că soarele și marea mă relaxează, așa că a profitat de acest weekend în care nu aveam niciun spectacol la Teatrul de Revistă Constantin Tănase. El s-a ocupat de absolut tot, de hotel și de biletele de avion. Am lăsat copiii cu bona și am fugit la mare. A fost foarte bine, chiar dacă două zile nu sunt neapărat suficiente. Dar contează enorm să te relaxezi, departe de țară, fără telefoane, rupt de lume. Chiar și aceste două zile fac bine vieții de cuplu”, a explicat Mirela Vaida.

Dat fiind faptul că pe vedetă a ajutat-o enorm această pauză, ea sfătuiește pe toată lumea să-și aloce acest timp pe care să-l petreacă alături de parteneri.

”Recomand oricărui cuplu să-și aloce acest timp în doi. Măcar o dată pe lună să facă asta. Pentru că, oricât ne-ar fi de dor de copii, și nouă ne-a fost foarte dor în acest weekend, e foarte important ca părinții să fie relaxați. Am învățat acest lucru de la psihologii pe care îi am alături de mine la ”Totul pentru dragoste”, e cel mai important ca în familie să aloci timp atât statutului de mamă, cât și celui de soție”, a continuat ea.

Loading...

Citește și

  • mirela vaida totul pentru dragoste

    Drumul ei în showbiz a început ca solistă, însă iată că acum a devenit una dintre cele mai bine cotate vedete de televiziune. Mirela Boureanu Vaida, pe care o vedeţi la Antena 1, prezentând emisiunea „Totul pentru dragoste”, nu a lăsat însă muzica deoparte, iar acum lucrează la un proiect premium: musical-ul “Mamma Mia”. Puțini și-o mai amintesc în videoclipurile de acum 14 ani, când cânta în trupele “Ho-ra” sau „Dor”.

  • Mirela Vaida și-a sărbătorit ziua de naștere vineri, 16 martie, și a avut parte de multe surprize. Una dintre cele mai emoționante a venit chiar din partea fiicei sale, Carla, care din primele ore ale zilei i-a cântat La mulți ani într-un mod foarte gingaș, așa cum a declarat ea.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1