Ce surpriză frumoasă i-au făcut fiicele și soția lui Mihai Morar

mihai_morar.jpg

Mihai Morar își serbează ziua de naștere în Viena
Citeste tot despre: 

Mihai Morar urmează să împlinească 37 de ani, astfel că, soția și fiicele sale i-au pregătit o surpriză foarte frumoasă. I-au cumpărat bilete către Viena pentru a petrece un timp de calitate cu toată familia.

Mihai Morar a publicat o fotografie și un mesaj prin care le mulțumește fiicelor și soției pentru faptul că i-au făcut o surpriză la care nici nu s-ar fi putut gândi, dar de care se bucură enorm.

„Suntem toți împreună când familia se-adună. Fetele mi-au făcut o surpriză înainte de ziua mea: un weekend la Viena. Planul perfect: hai să-l trezim pe tati și să îl ducem direct la aeroport.' Asta a fost surpriza. Doar că vă reamintesc că locuiesc cu trei fete în casă. Iar fetele știu să țină un secret. ? Mi-au spus cu două săptămâni mai devreme. Nu-i bai! Suprizele trec. Amintirile rămân. Tschüss!”, a scris Mihai Morar.

Loading...
 
 

Citește și

  • mihai morar

    Mihai Morar devine una dintre cele mai longevive prezențe de pe micul ecran, după ce a dezvăluit că au trecut 11 ani de când se află la cârma emisiunii "Răi da' buni".

  • Mihai Morar se poate mândri cu o familie frumoasă și cu o carieră de succes, care i-a adus mulți admiratori de-a lungul timpului. În ciuda faptului că este o persoană extrem de ocupată, acesta își face mereu timp pentru familia pe care și-a întemeiat-o, prezentatorul TV fiind căsătorit de 12 ani cu soția lui, Gabriela, care i-a dăruit și două fetițe: gemenele Cezara și Mara. Cei doi soți serbează astăzi, 9 septembrie, 12 ani de căsnicie, iar cu prilejul acestui eveniment, Mihai Morar a publicat pe rețelele de socializare o poză „din tinerețe”, din cadrul ceremoniei religioase în care el și Gabriela și-au jurat iubire veșnică.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1