Câţi bani a făcut Nicoleta Luciu cu sânii tăiați

nicoleta_luciu_sani.jpg

nicoleta luciu
Sânii de 1,2 kg ai Nicoletei Luciu sunt “istorie”. Bustul vedetei este acum „la jumătate”
Foto: arhiva personală

A apărut de 6 ori în Playboy şi nu degeaba sânii ei au devenit cei mai “apreciaţi” din România. Mitul s-a cam spulberat însă după ce au apărut imaginile cu cicatricile şi silicoanele imense, care îi nenoroceau sănătatea. Nicoleta Luciu a avut însă de câştigat: bust mai mic, operat gratuit şi bani din apariţii tv.

În Ajun de Sfântul Nicolae, mai precis pe 3 decembrie, Nicoleta Luciu (35 de ani) a ajuns pe masa de operaţie a medicilor, din Turcia. Vedeta a lăsat deoparte inhibiţiile, şi-a dat jos sutienul şi le-a spus motivele pentru care a hotărât să renunţe la silicoanele de aproape 1.200 de mililitri.

“Sânii mei cântăreau cu totul 1,8 kilograme. Mă durea spatele groaznic. Eu m-am operat la patru luni după ce am născut tripleţii şi, deşi aveam interzis să ridic greutăţi, a trebuit să iau copiii în braţe, aşa că s-a rupt pielea”, s-a plâns bruneta. Cei doi medici esteticieni nu au mai avut nevoie de nici un motiv după ce au privit bustul Nicoletei şi au dus-o direct în sala de operaţii. Pentru că erau foarte mari, extrem de lăsaţi şi cu cicatrici inestetice, cadrele medicale i-au eliminat surplusul de ţesut şi i-au înlocuit protezele siliconice cu unele de 370 ml, jumătate din greutatea celor puse acum trei ani.

2-bd-playboy.jpg

În 1999, Luciu a apărut pentru prima oară în Playboy

“Nicoleta avea probleme la nivelul pieptului. De la sânul drept i s-au scos 210 grame de piele şi de grăsime şi, de la sânul stâng, 260 de grame. După trei ore petrecute în sala de operaţii, sânii ei erau egali”, ne-au spus apropiaţii brunetei.

Întreaga procedură costă între 3.000 şi 4.000 de euro, însă vedeta se pare că nu ar fi plătit nimic. Ba, din contră, a avut doar de câştigat, căci s-a ales şi cu o pereche de sâni noi, dar şi cu o sumă de bani. Ea a bătut palma cu televiziunea care i-a oferit o sumă atractivă pentru a-şi arăta sânii în toată splendoarea lor, respectiv Kanal D. “Nicoleta s-a ales cu circa 3.000 de euro”, ne-au mai spus aceleaşi surse.

Click! spune

Click! v-a prezentat în exclusivitate, săptămâna trecută, detalii despre decizia Nicoletei de a-şi micşora sânii. În 2012, ea a ales implanturi uriaşe, de 600 ml, însă sânii uriaşi i-au creat numai probleme: dureri de spate, musculare, imposibilitatea de a face sport.

Loading...
 
 

Citește și

  • nicoleta luciu

    Mulți bărbați au oftat la aflarea veștii că Nicoleta Luciu (35 de ani) a renunțat la sânii uriași, dar vedeta pare foarte mulțumită de alegerea făcută. Ca să arate că se simte bine, a dat publicității o fotografie făcută pe patul spitalului din Turcia.

  • Bustul Nicoletei Luciu a intrat, joi, din nou la apă, de data aceasta la cererea ei. Durerile de coloană au chinuit-o atât de mult, încât vedeta i-a implorat pe medicii turci să o scape de imensele silicoane de 1,2 kilograme. Vedeta se simte bine acum, dovadă stând şi prezenţa ei, sâmbătă seară (5 decembrie), la cheful de Moş Nicolae.

  • Nicoleta Luciu (35 de anI) a luat decizia de a-şi micşora sânii la o clinică de lux din Turcia, după ce a acuzat că avea dureri îngrozitoare de spate. Astfel, bruneta s-a operat în urmă cu câteva zile, iar luni seară (7 decembrie) a revenit în ţară, cu un bust nou.

  • Cei mai „renumiţi” sâni din România au ajuns să provoace un adevărat război. Senzuala Nicoleta Luciu (35 de ani) a decis să „scape”, tocmai în Turcia, de silicoanele uriaşe, de 1,2 kg, de care era atât de mândră acum trei ani.