Ce suflet bun are Pepe! Nu trece nepăsător pe lângă cerșetori

2-3-neatza-1.-6col.jpg

Fără să se oprească din mers, artistul i-a întins omului câteva bancnote de 1 leu
fotografii: mihai ionescu
Citeste tot despre: 

Aproape majoritatea artiştilor de succes au poveşti de viaţă impresionante. Au fost săraci, au ajuns bogaţi, însă unii dintre aceştia nu au uitat nicio clipă de unde au plecat. Printre ei se numără şi Pepe, artistul fiind surprins de fotoreporterii Click! în timp ce dădea de pomană unui cerşetor.

S-a auzit de zgârcenia anumitor artişti din showbizul autohton. Lui Ştefan Bănică i s-a dus buhul că e zgârcit ca Hagi Tudose, dar în acelaşi timp s-a auzit şi de bunătatea şi dărnicia altora. Spre exemplu, unul dintre ei este Pepe, pe numele său adevărat Ionuţ Pascu Nicolae, despre care se ştie că a avut o copilărie grea, însă a ştiut de mic copil să se descurce. În timp ce unii adolescenţi erau finanţaţi de părinţi, Pepe prefera să îşi câştige singur banii şi vindea cafea în cartier. Acum este un artist celebru, câştigă foarte bine din proiectele de televiziune, dar şi din concerte, şi a ajuns să aibă o avere frumoasă. Conduce un bolid de lux în valoare de aproape 100.000 de euro, are o casă superbă, dar şi alte afaceri care îi aduc profit frumos. 

 

Iată că deşi a ajuns la un statut financiar foarte bun, latino-loverul nu a uitat deloc de unde a plecat, este un om generos şi respectuos cu cei cu care soarta nu a fost atât de bună. Spre exemplu, ipostaza în care a fost surprins zilele trecute de către fotoreporterii Click! este grăitoare. La orele prânzului, probabil după ce şi-a luat de la grădiniţă cele două fiice, Rosa şi Maria, acesta şi-a savurat cafeaua la un restaurant din centrul Bucureştiului.  A zăbovit singurel preţ de o oră, apoi a părăsit cafeneaua destul de grăbit. Îmbrăcat într-o ţinută neagră, sport, cu pletele-i pieptănate perfect şi bărbiţa de macho man, Pepe nu a ignorat cerşetorul de la uşă care îl implora să îl ajute cu câţiva lei. Era un bărbat mai în vârstă, cu o sacoşă după el şi care cu siguranţă l-a recuncoscut pe artist prin vitrina localului. ”Fie-ţi milă, dă-mi şi mie de o pâine”, iată că aceste cuvinte ale omului necăjit au avut ecou, pentru că Pepe a scos câteva bancnote de un leu din buzunar şi l-a cinstit. Bătrânul i-a mulţumit frumos, apoi l-a condus până la maşină. 

”Sunt momente în care pot să ajut, momente în care sunt grăbit sau chiar nu am bani la mine şi nu pot da. Depinde de situaţie, însă în general este bine să faci bine, indiferent cât, puţin sau mult. Însă nu prea îmi place să vorbesc despre aceste lucruri intime”, ne-a declarat Pepe. 

După ce a plecat, artistul nu s-a uitat în urmă, ci s-a urcat rapid la volanul bolidului său şi a plecat spre casă, unde îl aştepta soţia Raluca şi cele două fiice ale lor. Iată, că în post, şi nu numai, oamenii fac gesturi nobile.  Nu este prima dată când artistul este surprins dând de pomană. Şi în alte dăţi a oferit bani fie oamenilor străzii, fie copilaşilor care îi săreau în faţa maşinii la semafor.   

Becali, preferatul cerşetorilor

 

Gigi Becali este vedeta care face cele mai multe furori în rândul cerşetorilor. Şi-a câştigat renumele de om cu dare de mână şi frica lui Dumnezeu şi de fiecare dată când îşi parchează bolidul în zone publice, face adevărate băi de mulţime. Fotoreporterii Click! l-au surprins în repetate rânduri golindu-şi buzunarele şi aruncând cu banii. Cerşetorii ştiu că generozitatea îl loveşte mai mult în zilele de sărbătoare, momente în care se adună ciorchine în faţa palatului său, doar doar o da şi peste ei norocul. Şi Cristina Rus e generoasă cu cerşetorii mai ales după ce iese de la slujbă. Artista a fost surprinsă în trecut oferind bancnote oricărui amărât îi cerea bani.

 

Loading...

Citește și

  • Oana Zăvoranu (45 de ani) continuă războiul cu Pepe Ionuţ Pascu (39 de ani). În 2018, bruneta l-a acuzat pe fostul soţ că i-ar fi stricat imaginea, cerându-i acestuia daune morale de 500.000 de euro. Cei doi se duelează în tribunal încă din 2011, anul despărţirii. Acum, ea insistă ca Pepe să fie urmărit penal.

  • Ionuţ Pepe Pascu munceşte pe brânci ca să le facă zestre celor două fiice ale sale. El a fost surprins mergând zilnic în clubul său, ”RosaMaria Private Club” situat în apropierea Ateneului Român, în care a băgat o căruţă de bani. Cum clienţii sunt însă prea puţini pentru ca afacerea să fie rentabilă, el a găsit câteva soluţii salvatoare pentru a-şi recupera din investiţie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1