Ce a spus Alina Eremia despre săruturile cu Dorian Popa din serialul «Pariu cu viața»

alina_eremia_si_dorian_au_jucat_impreuna_in_pariu_cu_viata.jpg

Alina Eremia a povestit cum au fost săruturile cu Dorian Popa

Alina Eremia a povestit despre săruturile aprinse dintre ea și Dorian Popa, de pe platourile de filmare de la serialul care i-a făcut pe amândoi faimoși, «Pariu cu viața». Solista era intimidată la început de faptul că era nevoită să se sărute cu Dorian Popa deoarece nu era obișnuită cu astfel de lucruri dinainte.

Ea a mărturisit că înainte de a filma respectivele scene, au făcut un training în care li s-a explicat faptul că ei trebuie să reprezinte ct mai natural fiecare personaj. Atât Alina, cât și Dorian au înțeles acest lucru și au muncit mult, iar reprezentațiile lor au fost verosimile. 

„La început a fost extrem de ciudat…Am avut parte înainte de un training în care ni s-au explicat destul de multe lucruri legate de actorie şi de faptul că noi trebuie să credem în povestea personajelor noastre tocmai pentru a o face cât mai credibilă pentru ca oamenii să rezoneze. Lucrul acesta s-a întâmplat, am înţeles personajele, am rezonat…şi cu povestea lor. Era o treabă foarte interesantă. A fost ciudat la început, dar pe parcurs ne-am familiarizat şi lucrurile au devenit mai simple, dar la început a fost tare straniu. Noi făceam repetiţii înainte secvenţelor pe care le filmam…când ajungeam în faţa regizorului de platou lucrurile erau deja stabilite. Primele secvenţe filmate, când a trebuit să ne sărutăm, au fost destul de dificile, eram nouă în treaba asta. Eram intimidată de tot”, a declarat Alina Eremia pentru viva.ro

Alina Eremia își dorește să devină mamă, iar atunci când acest lucru se va întâmpla, ea va ști exact cum să-și crească cel mai bine copilul. „Atunci cand va fi momentul, îmi voi susține și ajuta copilul în îndeplinirea viselor lui, așa cum au făcut părinții mei cu mine și cu fratele meu. Important este să găsească satisfacție în ceea ce face”, a declarat Alina Eremia pentru evz.ro.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1