Ce spune Xonia despre fața ei umflată. Neagă că ar fi de la intervențiile estetice: «E o problemă medicală»

xonia-umflata-la-fata.jpg

Xonia, cu fața din ce în ce mai umflată
Foto: Captură Video

După ce a fost acuzată că și-ar fi făcut prea multe injecții în față care nu au avut un rezultat deloc pozitiv, Xonia a oferit primele declarații pe marginea subiectului.

Cântăreața a ajuns, într-adevăr, de nerecunoscut, și a vorbit în cadrul unei emisiuni despre problema de sănătate cu care se confruntă. Xonia neagă însă că ar fi vina esteticienilor sau a injecțiilor așa cum se tot zvonește, ci spune că are, de fapt, o problemă medicală care îi face fața să fie atât de umflată.

xonia.jpg

Așa arăta Xonia înainte de problema cu care se confruntă acum în zona feței
Foto: Instagram

Xonia, primele declarații despre fața umflată

Totuși, aceasta a spus încă nu știe motivul pentru care a ajuns în această situație îngrijorătoare. Artista s-a ales dintr-o dată cu capul umflat, iar acest lucru nu poate fi pus spre exemplu pe seama luării în greutate, deoarece silueta ei arată în continuare bine. Fața Xoniei este însă foarte umflată, iar artista a dezvăluit că a făcut și analize în acest sens, iar acum așteaptă părerea medicilor. 

xonia-12-1.jpg

Xonia susține că fața ei umflată se datorează unei afecțiuni medicale
Foto: Captură Video

„Este o problemă medicală. Sper în curând să aflu și eu despre ce e vorba. Am făcut și niște analize. Nu m-am trezit cu fața asa umflată peste noapte. E ceva care încet, încet s-a întâmplat și acum sunt și eu la fel de curioasă să aflu despre ce e vorba. Momentan n-am mai multe lucruri de spus”, a declarat Xonia în cadrul emisiunii „Răi Da' Buni” de la Antena Stars.

 

Totuși, deși Xonia susține că de data aceasta nu a intervenit în zona feței, aceasta și-a făcut, de-a lungul timpului, mai multe intervenții estetice. Vedeta s-a operat la nas, și-a mărit buzele și de zvonește, de asemenea, că și-ar fi injectat și pomeții. „Fiecare face ce dorește cu corpul lui și nu mă simt în măsură să judec pe cineva pentru asta. Singura mea recomandare este dacă o faci să o faci pentru tine, nu pentru ceva sau cineva. Nu am de gând să fac nimic căci mă simt foarte OK în pielea mea”, spunea Xonia în urmă cu câțiva ani, însă se pare că și-a schimbat pe parcurs mentalitatea în legătură cu operațiile estetice. 

 

Loading...

Citește și

  • Mai sunt doar două zile până când a doua Semifinală Eurovision România 2019 își va alege câștigătorii. Xonia s-a pregătit intens pentru a face show pe scena concursului, optând și pentru o ținută care cu siguranța va fura privirile. Vedeta a vorbit și despre alegerea piesei cu care participă în cadrul competiției, dezvăluind că aceasta are o semnificație aparte.

  • Până la sfârşitul anului trecut, Xonia era ca majoritatea: mergea la sală când şi când, mânca ce avea poftă, la orice oră, iar preferatele ei erau pastele, pizza, burgerii şi cartofii prăjiţi de la fast-food. Nu se îngrăşa, din fericire, însă nici nu i se vedeau pătrăţelele pe abdomen. Asta până când a descoperit un program provocator de antrenament şi de nutriţie, pe care s-a ambiţionat să-l urmeze. Rezultatele au fost spectaculoase.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1