Ce spune Gina Pistol despre relaţia cu Smiley: “Povestea mea...”

new_picture_2.jpg

Smiley, Gina Pistol, Smiley relatie, vacanta Thailanda, dezvaluire, replica, iubire secreta
Gina Pistol savurează vacanţa din Thailanda
foto: Instagram

Gina Pistol (35 de ani) și Smiley (34 de ani) își trăiesc iubirea departe de ochii curioșilor! Şi la propriu, şi la figurat, pentru că acum se află în Thailanda, în primul lor concediu exotic de când sunt împreună. Fanii virtuali aşteaptă însă să-i vadă pe amândoi în aceeaşi poză, sugestie care a cam deranjat-o pe Ginuţa. Blondina a şi dat o replică acidă.

Gina Pistol şi Smiley au încheiat anul 2017 împreună, căci blondina l-a însoţit pe solist de Revelion, la concertul de la Sibiu, iar 2018 i-a găsit tot unul lângă celălalt, căci cuplul a plecat într-o vacanţă exotică, în Thailanda. De când au ajuns în Asia, cei doi îndrăgostiţi îşi ţin fanii la curent cu escapada lor, dar fanii par nemulţumiţi de fotografiile pe care văd pe Instagram. Adică peisaje sau portrete fie cu Gina, fie cu Smiley, nici o imagine cu ei doi împreună. O fană mai îndrăzneaţă chiar i-a atras atenţia frumoasei blondine că ar trebui să ia atitudine.

gina_11.jpg

Gina Pistol se iubeste cu Smiley, amor secret, cum s-au cuplat Smiley si Gina Pistol, Vocea Romaniei, Damian Draghici, Arenele Romane, dezvaluiri vedete
Aceasta e prima noapte petrecută împreună de Smiley şi de Gina. Cei doi s-au distrat la petrecerea de după concertul lui Damian Drăghici
foto: Facebook

“Dacă Smiley nu și-a asumat relația pe care o are cu tine nu cred că o va face de acum încolo. Trebuie să ai multă încredere în tine, nu te mulțumi cu atât”, a fost mesajul primit de Gina pe Instagram. Pentru a da o replică, Gina a fost nevoită, indirect, să recunoască povestea idila cu Smiley.

“Povestea pe care o trăiesc eu nu are nevoie de spectatori. Ceea ce spui despre mine nu mă definește ca om. Însă, tot ce spui despre mine spune de fapt foarte multe despre tine”, a punctat prezentatoarea emisiunii “Chefi la cuţite”, de la Antena 1. Click! a aflat că Smiley şi Gina sunt împreună din 31 martie 2017, de când au fost la concertul lui Damian Drăghici, la Sala Palatului.

loading...
Loading...

Citește și

  • Gina Pistol se iubeste cu Smiley, amor secret, cum s-au cuplat Smiley si Gina Pistol, Vocea Romaniei, Damian Draghici, Arenele Romane, dezvaluiri vedete

    Incredibil, dar adevărat! Par diferiți din toate punctele de vedere, dar așa cum se știe, contrariile se atrag, iar Gina Pistol și Smiley confirmă acest fapt. După relația cu Laura Cosoi, Smiley a preferat să nu se mai afișeze oficial cu nici o femeie, pentru a nu le supăra pe fane, dar asta n-a însemnat că a dormit singur-singurel, atâta amar de vreme. Click! a aflat că juratul de la “Vocea României” se iubește cu Gina Pistol de 7 luni.

  • Povestea misterioasă dintre Gina Pistol şi Smiley are şi acum iţe încâlcite, însă fotoreporterii Click! au surprins dovezi care confirmă că blondina şi solistul au fost săgetaţi de Cupidon. Joi seara, cei doi s-au dat de gol după ce au petrecut 3 ore, în culise, într-un club din Bucureşti.