Ce spune Elena Ionescu despre despărţirea de Mandinga

elena_mandinga_2.jpg

elena ionescu mandinga
Elena Ionescu s-a căsătorit la începutul anului și va deveni mamă pentru prima oară
Foto: Facebook

Elena Ionescu şi-a încheiat colaborarea cu trupa Mandinga, în care a fost solistă în ultimii zece ani. Focoasa brunetă a mărturisit că îşi va continua cariera muzicală alătzuri de band-ul ei şi va păstra acelaşi stil muzical. De altfel, artista va lansa noul ei single în următoarele zile.

Trupa Mandinga va aborda un stil muzical diferit, cu o altă solistă. Elena Ionescu, vocea trupei timp de zece ani, își va continua drumul într-un proiect solo. Noile piese Mandinga vor fi în limba engleză și în spaniolă, iar muzica se va apropia de stilul Pop și R&B (rhythm and blues) cu influențe latino.

”Este un proiect care va evolua într-o altă directie decât cea de până acum. Elena a fost alături de noi 10 ani frumoși, în care am crescut împreună și, cel mai important, ne-am fost alături. Nu vorbim despre o despărțire, ci despre proiecte noi: proiectul trupei Mandinga și proiectele de viitor ale Elenei Ionescu.”, explică Chupi, unul dintre fondatorii trupei Mandinga.

Fosta solistă a declarat că este vorba despre o despărțire pe cale amiabilă. ”A fost o colaborare frumoasă, prima mea experiență în lumea muzicală de anvergură din România și nu numai. Am învățat foarte multe și sunt convinsă că această experiență îmi va folosi foarte mult în viitorul meu artistic

Au fost zece ani frumoşi. Un nou drum, un nou început. Sufletul meu merge mai departe, dăruind prin pasiune şi muncă, toată dragostea mea pentru muzică! Zilele următoare voi lansa o piesă nouă", a spus Elena Ionescu pe pagina ei de Facebook.  
 

loading...
Loading...

Citește și

 • mandinga elene goala

  Elena Ionescu a lăsat deoparte ruşinea şi a pozat cu nurii la vedere. Singurul ei accesoriu a fost unul dintre instrumentişti, care a acoperit pieptul cântăreţei cum a putut mai bine. Artista a dezvăluit ce părere are iubitul ei despre faptul că a pozat goală.

 • elena mandinga muschi barbati feminitate

  Era feminină şi atrăgea atenţia tuturor masculilor din jur! În prezent, însă, Elena de la Mandinga (29 de ani) riscă să îşi piardă mare parte din admiratori. Asta pentru că a cam exagerat cu sportul şi a făcut … muşchi de mascul feroce.

 • elena ionescu mandinga

  După ce un timp îndelungat nu a vrut să se afişeze cu nimeni, iată că a venit şi clipa în care frumoasa Elena de la “Mandinga” şi-a găsit perechea potrivită. Artista s-a afişat la mare alături de un tânăr chipeş, posesor al unui fizic de invidiat. Contactată de Click! pentru a comenta noua ei relaţie amoroasă, cântăreaţa n-a vrut să dezvăluie prea multe detalii:“Sunt foarte bine!”

 • barbara isasi mandinga vocea spaniei

  De luni, 14 martie, Trupa Mandinga va avea o nouă solistă şi va aborda un stil muzical diferit. Elena Ionescu, vocea trupei din ultimii zece ani, își va continua drumul separat, într-un proiect solo. Noile piese Mandinga vor fi în limba engleză și în spaniolă, iar muzica se va apropia de stilul Pop și R&B (rhythm and blues) cu influențe latino.

OKMAGAZINE.RO0
1
OKMAGAZINE.RO: 0
OKMAGAZINE.RO1