Ce spune despre bărbați Otniela, cea mai curtată concurentă din “Ferma”

o112-13-otniela.jpg

Otniela e sabotată de adversare pentru că e prietenoasă cu toţi bărbaţii de la „Fermă”
Citeste tot despre: 

Este primul „bandit” care a ajuns şef la „Fermă” (PRO TV), însă ceilalţi concurenţi o ignoră, cu excepţia „craiului” Florin Pastramă (40 de ani), iubitul lui Brigitte Năstase (42 de ani).

Fostă vedetă a reality-show-ului „Supravieţuitorul” (PRO TV), Otniela Sandu (29 de ani), se bate pentru premiul de 50.000 de euro, însă puţini ştiu cu ce probleme de sănătate s-a confruntat.

„Am avut luxaţie congenitală bilaterală (dezvoltare anormală a articulaţiei şoldului – n.r.). Au descoperit părinţii la o săptămână după ce m-am născut pentru că nu aveam cutele de la picioare egale. Doctorul a spus că am şanse doar cu operaţie (asta însemna să-mi rupă picioarele şi să mi le pună în gips), dar cu riscul să fiu chiar mai rău. Bunica mea a vorbit cu mama unui copil cu acelaşi diagnostic şi i-a spus că a purtat un aparat (proteză – n.r.) şi s-a refăcut. A vorbit cu doctorul şi am încercat acel aparat trei ani. Doctorul a spus că e o minune că m-am refăcut”, a spus Otniela care patru ani s-a chinuit cu deplasarea.

o212-13-duel-2.jpg

Otniela şi Vali Bărbulescu

Tânăra are un suflet mare şi se implică în activităţile umanitare pentru copii. Otnielei îi place să alerge şi să se plimbe cu bicicleta şi s-a simţit mândră când a trecut linia de final a primului semimaraton, deşi era rănită. Mai are două surori, dar ea e „băieţoiul” familiei.

Când a intrat în „Ferma”, Otniela s-a temut de „reacţiile pe care le vor avea fetele”.

„Mi-ar plăcea să mă înţeleg bine cu ele. Interacţionez mai mult cu băieţii, mi-e mai uşor de când eram mică. Când e vorba de iubit, acolo se schimbă situaţia. Am iubit în viaţa mea, dar acum nu. Sunt prietenoasă cu băieţii, dar nu am căutat niciodată asta. Am nişte cerinţe, dar nu ştiu dacă sunt pretenţioasă. Trebuie să existe chimia aia pe care să o simţi, nu contează doar aspectul fizic”, a mai spus cea mai curtată concurentă din „Ferma”. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1