Ce spune Catrinel Menghia despre idila cu Adrian Mutu

catrinel-menghia-curly-medium-hairstyle.jpg

Catrinel e considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume
foto: arhiva personală

Iubirea dintre Catrinel Menghia (29 de ani) şi Adrian Mutu (36 de ani) a durat cât o ploaie scurtă de vară, însă fotbalistul se poate lăuda că şi-a trecut pe lista de cuceriri o altă româncă cu forme apetisante. Frumoasa actriţă ţşi fotomodel a vorbit pentru prima dată despre perioada când a încercat să formeze un cuplu cu "briliantul".

Catrinel menghia este un nume în industria modei şi în cea a cinematografiei. A muncitde la majorat, când a ales să plece din ţară pentru a-ţi urma visurile. A renunţat la relaţia de doi ani şi jumătate pe care o avea atunci cu Răzvan Fodor pentru a-şi construi o carieră solidă. Aflată în Italia, bruneta l-a întâlnit pe Adrian Mutu, care făcea furori la acea vreme pe terenul de fotbal. Imediat, presa a aspeculat că între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste, idilă pe care niciunul dintre ei nu şi-a asumat-o. La mai bine de zece ani de la acel episod, Catrinel Menghia a povestit cum au stat de fapt lucrurile între ei.

adrian-mutu.jpg

adi mutu, tatuaje
Adrian Mutu
foto: arhiva personală

"N-aş vrea să răscolesc amintirile, n-am vorbit niciodată despre chestia asta...S-au scris tot felul de chestii, este adevărat că, la un moment dat, înainte să-l cunosc pe soţul meu, l-am cunoscut pe Adi Mutu, aveam 18 ani, imediat după relaţia cu Răzvan...Ne-am cunoscut în Italia, ne-am văzut şi ne-am frecventat vreo 3 luni de zile, am înţeles că nu e bărbatul pentru mine şi fiecare la casa lui! Nu am fost într-o relaţie!", a explicat Catrinel Menghia la emisiunea oanei Turcu de la Antena Stars.

În prezent, Catrinel se iubeşte cu Massimiliano Di Lodovico, un producător italian alături de care şi-a găsit fericirea după divorţul de Massimo Brambati, şi se pregăteşte să îmbrace din nou rochia de mireasă. Nici Adrian Mutu nu stă rău sentimental. După după mariaje eşuate cu Alexandra Dinu şi Consoelo, fotbalistul se iubeşte de câteva luni cu Sandra bachici, un manechin celebru.  

Loading...

Citește și