Ce spune Bogdan Ionescu după ce «și-a aruncat» iubita din mașină

bogdan-ionescu-noua-iubita1.jpg

bogdan ionescu
Bogdan Ionescu și Sofia Meraki
foto: arhivă personală

“Încurcate sunt căile amorului”! Asta ne poate spune și Bogdan Ionescu (39 de ani), fostul ginere al lui Traian Băsescu. Tânărul om de afaceri nu are deloc parte de liniște după ce, la finele anului trecut s-a despărțit de fotomodelul Maria Grigoriu, iar recent a avut parte de o ceartă de pomină cu noua cucerire, focoasa brunetă Sofia Meraki.

Țipete, lacrimi, certuri și, la final, el-plecând cu mașina, ea-lăsată în stradă, în rochie mini și încălțată cu cizme cu toc, în plină noapte, în plin ger. Scena s-a petrecut recent între Bogdan Ionescu, alias Syda, și noua lui iubită, Sofia Meraki, și a fost fotografiată de paparazzi de la cancan.ro. Bruneta, alături de care Bogdan și-a petrecut Sărbătorile și vacanța de iarnă în Poiana Brașov, a rămas plângând în plină stradă, până când a reușit să găsească un taxi și să scape de situația jenantă.

sofia meraki bogdan ionescu

Contactat de Click!, Bogdan Ionescu ne-a mărturist că nu mai există cale de împăcare între ei. Ba mai mult, în aceste momente își dorește să se bucure de liniște și de iubire din partea familiei, semn că nu prea îi mai arde de fete. “Regret ce s-a întâmplat, nu trebuia să se termine așa! Pot să spun «nu faceți ca mine». Este o relație care s-a terminat de mult timp. Este punct! Nu am mai vorbit de atunci deloc cu ea, acum vreau doar liniște”, a declarat Syda pentru Click!

bogdan ionescu maria grigoriu

Bogdan Ionescu are o viață animată de când a divorțat de Elena Băsescu, fiica cea mică a lui Traian Bădescu (n.r au fost căsătoriți 3 ani, până în septembrie 2016). Chiar dacă au decis să o ia pe drumuri separate, cei doi au rămas în relații bune de dragul celor doi copii minunați pe care îi au împreună, Sofia Anais (5 ani) și Traian Junior (3 ani).

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Deși nu stă foarte bine la capitolul amoros, trecând prin mai multe despărțiri de-a lungul timpului, se pare că Bogdan Ionescu nu duce totuși lipsă de partenere. Fostul ginere al lui Traian Băsescu, alias Syda, nu a suspinat prea multă după fosta iubită, care l-a părăsit chiar în prag de sărbători, consolându-se în brațele unei brunete, alături de care și-a petrecut întreaga vacanță de iarnă. Iată cine este noua iubită a lui Bogdan Ionescu!

  • bogdan ionescu syda copii traian jr.

    Este a doua vară de la divorţ, când copiii Elenei Băsescu îşi consolidează relaţia cu iubita tatălui lor în vacanţă, la mare. Sofia Anais şi Traian jr. se află pe litoralul românesc, acolo unde Bogdan Ionescu a luat-o cu el şi pe Maria Grigoriu, femeia cu care se iubeşte de un an şi de care este nedespărţit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1