Ce spune Alexia Eram despre faptul că mama ei este Andreea Esca

alexia_eram_mario_fresh_main.jpg

Alexia Eram este mândră că mama ei este Andreea Esca
Foto Instagram

Alexia Eram a explicat care este relația pe care o are cu mama ei, Andreea Esca. Alexia Eram își iubește mama foarte mult, motiv pentru care se afișează la multe evenimente mondene alături de ea. Deși mama ei este cea mai cunoscută prezentatoare tv de la noi din țară, Alexia nu a simțit acest lucru ca fiind o presiune.

Alexia Eram a fost întotdeauna mândră că mama ei este Andreea Esca, însă acest lucru nu a făcut-o să se simtă diferită față de restul lumii. Ea a mărturisit că fiecare persoană este fiul sau fiica cuiva, iar faima mamei sale nu este importantă pentru ea.  

Cum se simte Alexia fiind fiica Andreei Esca

„Toți copiii sunt copiii cuiva, la 18 ani. Că doar n-ai avut timp să devii tu însuți cineva. Important e să nu rămâi așa (zâmbește). Apoi, pentru mine Andreea Esca nu e Andreea Esca de la televizor, e mama mea și cred că avem aceleași discuții și preocupări ca orice alt cuplu mamă-fiică. Sigur că diferența e că eu trebuie să mă opresc mai des pe stradă, ca să facă mama poze cu oamenii. Dar chiar eu i le fac și nu mă deranjează deloc. Ea e fericită când o opresc telespectatorii și îmi spune mereu că se simte flatată și acum, după atâția ani, de dragostea românilor. Iar eu sunt foarte mândră de ea. Dezavantajul este că e greu să știi dacă cineva vrea să vorbească cu tine, Alexia, sau doar pentru că ești fata Andreei Esca. Numai că mama îmi zice că, atunci când am dansat pe scenă sau când am jucat în „I love Violetta“, de exemplu, și am fost apreciată, s-ar fi văzut dacă dansam prost sau dacă jucam prost și dacă eram fata Arcului de Triumf. (râde) Deci trebuie să am încredere în mine. Și îmi dă mereu exemplul fetei lui Paul McCartney. Toată generația mea știe de Stella McCartney fără să mai spună că e fata lui Paul sau pune cineva la îndoială talentul lui Michael Douglas, pentru că e fiul lui Kirk Douglas? Deci, ține de tine să depășești faima părinților tăi. Și apoi, la țară, orice vârstă ai avea, te întreabă oamenii: tu al cui ești?”, a declarat Alexia Eram pentru viva.ro

mario_si_alexia.jpg

Alexia Eram și iubitul ei nu se gândesc încă la căsătorie

Ce spune Alexia Eram despre căsătorie

„Noi nu am adus niciodată în discuție ideea căsătoriei. A fost o răstălmăcire a presei, că doar știți cum se vând știrile… Tot ce am spus noi a fost că admirăm relația părinților lui Mario, care s-au cunoscut foarte tineri și au rămas împreună și că poate și noi vom fi așa.”

 

Loading...

Citește și

  • Fiica Andreei Esca, Alexia Eram are un singur regret cu privire la faptul că se mută în Anglia la facultate. Alexia a mărturisit că și-a făcut un vlog pe Youtube și va publica filmulețe o dată la două zile.

  • Alexia Eram și Mario Fresh au aniversat doi ani de relație, iar cei doi tineri au avut parte de o mică escapadă la Paris, orașul luminilor și al...dragostei, bineînțeles. Cei doi formează unul dintre cele mai adorabile cupluri adolescentine și și-au promis unul altuia că vor rămâne în continuare împreună, chiar dacă distanța va interveni între ei în curând, din păcate, dat fiind faptul că Alexia va pleca la facultate în Marea Britanie. În ciuda acestui inconvenient, tinerii sunt de nedespărțit, Mario reconfirmându-i Alexiei sentimentele pe care le are pentru ea, printr-un cadou de excepție.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1