Ce splendoare de soţie are Horaţiu Mălaele! Cine e femeia pe care a ţinut-o ascunsă până acum

10_1.jpg

2019- Horaţiu, alături de Gabriela. El a fost nominalizat la categoria ”Cel mai bun actor într-un rol principal”

Soţiile de actori preferă adesea să stea în umbra lor. Una dintre aceste doamne este partenera de viaţă a celebrului artist Horaţiu Mălăele, o femeie cu toate atuurile: deşteaptă, frumoasă şi discretă. Gabriela şi-a făcut apariţia la braţul maestrului, marţi seară, la Premiile Gopo. Chiar şi după 30 de ani de căsnicie, dragostea lor a rămas neschimbată.

Îmbrăcaţi în negru, în stil clasic, cu feţe radiante şi zâmbitoare. Aşa şi-au făcut apariţia pe covorul roşu, la Premiile Gopo, eveniment desfăşurat la Teatrul Naţional Bucureşti, superbul cuplu format dintr-un actor genial şi o doamnă cu un aer nobil: Horaţiu Mălăele (66 de ani) şi soţia lui mai tânără cu zece ani, Gabriela (56 de ani).

 

Sunt rare ocaziile în care maestrul îşi scoate partenera de viaţă la evenimente mondene, iar atunci când se întâmplă, apariţia doamnei Mălăele este  memorabilă. Gabriela este absolventă a Facultăţii de Cibernetică şi a ocupat poziţii de lider în cele mai importante companii de elită de la noi. Cu o carieră de vârf, frumoasa şatenă nu şi-a reprimat rolul de mamă, ba, din contră, l-a experimentat de două ori.

Au împreună doi băieţi

Actorul şi soţia lui au doi băieţi: pe Bogdan, în vârstă de 29 de ani, care e la fel de talentat la actorie ca tatăl lui, şi pe Cristian, de 27 de ani, care s-a căsătorit în 2017 cu Cristina, o frumoasă brunetă make-up artist. Deşi sunt căsătoriţi de peste 30 de ani, Gabriela şi Horaţiu Mălăele se iubesc la fel de mult ca în ziua în care s-au cunoscut.

10_ginerica.jpg

1989 - Au avut o nuntă de pomină

 

Nu ne-au spus-o ei, ci s-a citit adoraţia pe chipurile lor, dar şi strângerea romantică  de mână din partea maestrului scenei româneşti. Am fost curioşi să aflăm care este secretul căsniciei. Ne-a dat un răspuns pe măsură, plin de înţelepciune: „Chimia unui cuplu este atât de complexă şi de uluitoare, încât a da o reţetă pentru o lungă căsnicie este un lucru hazardat şi periculos. Presupun, totuşi, că secretul ar sta în combinaţia acestor trei cuvinte: înţelegere, toleranţă, armonie”, a spus, pentru Click!, Horaţiu Mălăele. Şi, am mai spune noi, pe lângă aceste trei cuvinte, ar mai fi şi umorul de care debordează, pentru că de fiecare dată când urcă pe scenă răspândeşte bună dispoziţie, şi cu siguranţă aşa se întâmplă şi acasă. La evenimentul Premiile Gopo, maestrul Mălăele a fost nominalizat la categoria “Cel mai bun actor într-un rol principal”, pentru contribuţia din filmul “Moromeţii”.

Loading...

Citește și

  • Actori profesionişti, mecanici sau ingineri reprofilaţi, comedianţii din „Generaţia de Aur” ne descreţesc frunţile şi acum. Trecerea anilor a lăsat urme adânci pe chipurile comedianţilor însă, în tinereţe, şarmanţii artişti făceau furori printre admiratoarele care stăteau la coadă pentru un autograf.

  • horatiu malaiele luca

    Cel mai nou film al lui Horaţiu Mălăele şi-a mutat platoul de filmare la Aeroportul Henri Coandă. La terminalul de pasageri, actorii trag cadru după cadru pentru "Luca", un thriller psihologic, ce se anunţă a fi unul de excepţie.

  • Are o familie superbă, o carieră impresionantă şi a reuşit să se împartă între cele două cu multă iscusinţă. Mai mult, ambii băieţi îi calcă pe urme, moştenindu-i, fiecare, câte o bucăţică din talentul uriaş. În 1 august, Horaţiu Mălăele îşi aniversează ziua de naştere. Unde altundeva decât pe scenă?

  • horatiu malaele

    Marţi, 19 martie, la Teatrul Naţional din Bucureşti, va avea loc cea de-a 13-a ediţie a Galei Premiilor Gopo, cel mai prestigios eveniment dedicat cinematografiei românești. Actori cunoscuţi şi iubiţi vor fi prezenţi la evenimentul unde vor fi premiaţi nu numai regizorii şi filmele, dar şi oamenii care stau în spatele multor producţii româneşti.