Ce soție sexy are Codrin Ștefănescu!

alice-constantinica-sexy-costum-de-baie-plaja .jpg

alice constantinica, sexy, costum de baie, plaja
Alice Constantinică, extrem de sexy pe o plajă exotică

Codrin Ștefănescu are 49 de ani și o inimă tare zburdalnică. Iubește cu patimă, dar îi trece repede, astfel că în decursul vieții lui a tot schimbat partenerele. Pe ultima a luat-o de soție după ce i-a dăruit un fiu. Click! îți arată ce soție sexy are Codrin Ștefănescu!

Alice Constantinică se poate lăuda cu niște picioare lungi de antilopă și cu un bust bine lucrat de medicul estetician.

Este extrem de sexy și nu se sfiește să-și arate trupul sculptat. Are doar 26 de ani, a studiat Dreptul și o perioadă a cochetat cu modellingul.

codrin-stefanescu-alice-constantinica-petrecere.jpg

codrin stefanescu, alice constantinica, petrecere
Codrin Ștefănescu își scoate soția în lumea bună, alături de alți colegi de partid
L-a fermecat pe Codrin Ștefănescu pe dată, astfel că după trei ani de relație acesta s-a gândit că e cazul să treacă și la lucruri mai serioase.

În iulie 2016, bruneta Alice l-a făcut tătic de băiat. Iar viața lor pare să fie una liniștită de anul trecut când s-au căsătorit.

Codrin Ștefănescu are un băiețel de 2 ani

Tânăra are parte de vacanțe exotice, ieșiri la restaurante de lux, iar aranjamentele de flori extravagante nu-i lipsesc. Soțul i le trimite la ușă ori de câte ori o supără.

Și momentele tensionate nu au lipsit în trecut. Două secretare focoase i-ar fi pus inima pe jar lui Codrin, una mai mult ca alta.

Alice a aflat, iar de aici a fost doar un pas până când cei doi s-au certat teribil. La acel moment, au ajuns la despărțire și ambii au confirmat.

codrin-stefanescu-sotie-copil.jpg

codrin stefanescu,sotie,copil
Codrin Ștefănescu, alături de frumoasa lui familie
Doar că nu au putut sta prea mult departe unul de călălalt și iată că în prezent par că sunt fericiți împreună, alături de fiul lor Răducu.

Codrin Ștefănescu a mai fost căsătorit cu Luiza Tănase, dar mariajul lor s-a destrămat în 2010, după 12 ani de relație.

” Am avut o relație frumoasă. Avem o fetiță împreună. Ne-am despărțit în condiții amiabile. Nu ne-am certat, dar nici nu am mai ținut legătură”, a declarat în 2014 politicianul, care abia o cunoscuse pe Alice Constantinică. Codrin Ștefănescu este secretar general adjunct al PSD și este un lider foarte influent pe scena politică.

codrin-stefanescu-alice-constantinica-la- munte.jpg

codrin stefanescu, alice constantinica, al munte
Liderul PSD este tare mândru de femeia lui
loading...
Loading...