Ce soră frumoasă are Corina Caragea! Cele două au pozat împreună

corina_caragea.jpg

corina caragea pro tv 1 decembrie
Bruneta prezintă ştirile din sport la Pro Tv
Foto: Instagram

Pe Corina Caragea (35 de ani) o cunoaşte toată lumea de la pupitrul ştirilor sportive de la Pro Tv, dar puţini sunt cei care ştiu că vedeta are o soră la fel de frumoasă ca ea. Alexandra este mai mică cu opt ani decât bruneta celebră, dar diferenţa de vârstă nu le-a împiedicat să fie cele mai bune prietene. Recent, ele au fost protagonistele unei şedinţe foto de excepţie.

Corina şi Alexandra Caragea nu seamănă deloc şi poate dacă le vedeţi pe stradă aţi fi tentaţi să credeţi că sunt doar foarte apropiate, nu surori. Alexandra este şatenă şi are ochi albaştri, iar Corina are părul negru ca abanosul şi ochii căprui. Îmbrăcate în jeans, cele două au fost pozat pentru revista Unica, iar una dintre imagini a ajuns pe contul de socializare al ştiristei care s-a lăudat fanilor cu surioara ei mai mică.  

corina_si_alexandra.jpg

corina caragea pro tv sora alexandra caragea
Alexandra şi Corina Caragea, într-un pictorial pentru revista "Unica"
Foto: arhivă personală

"Cred că sora mea e tata întreagă, culoarea ochilor a moştenit-o însă de la mama. Eu nu ştiu cu cine semăn. Părerile sunt împărţite. Este adevărat că, între noi, nu semănăm", povestea în trecut Corina Caragea.

Între cele două ele este o diferenţă de opt ani, dar Corina şi Alexandra Caragea sunt foarte bune prietene, chiar dacă în copilărie avea mici divergenţe. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1