În ce şi-a investit banii câştigaţi din competiţii Cătălina Ponor

Pentru că este conştientă că se apropie de apusul carierei sportive, Cătălina Ponor a decis să pună bazele unei afaceri care să-i ofere un viitor sigur.

Săptămâna trecută, gimnaştii români au încheiat participarea la Cupa Mondială de la Szombathely, Ungaria, cu patru medalii, cucerite de veteranii lotului, Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu.
Ponor s-a impus la bârnă şi a încheiat pe locul doi la sol, iar Marian Drăgulescu a cucerit aurul la sărituri şi s-a clasat pe locul doi la sol. Şi astfel, i-au făcut pe români să fie din nou mândri de performanţele lor. Cariera sportivă a celor doi se îndreaptă către apus, iar din acest motiv amândoi se gândesc cum se vor descurca cu banii după ce vor ieşi din sport. Multiplă medaliată cu aur la europene şi mondiale, gimnasta Cătălina Ponor a luat o decizie menită să-i asigure un viitor sigur, din punct de vedere financiar. Astfel, ea ;i-a deschis o sală de sport în Constanţa, loc în care şi-a angajat mai mulţi antrenori de fitness specializaţi. Mama gimnastei este cea care o ajută în administrarea acestei afaceri, fiind de altfel şi cea mai bună prietenă a ei. Relaţia dintre ele este foarte aproapiată, Cătălina declarând de nenumărate ori cât de mult îşi preţuieşte mama. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1