Ce și-a făcut Nico la față pentru cel mai nou videoclip

nico.jpg

nico
Nico arată senzațional și fără operații estetice
foto: Vali Mirea

Cu puțin înainte de Sărbătorile de Paște, Nico se pregătește intens pentru filmarea noului videoclip și a început cu o ședință de înfrumusețare la estetician. Nefiind adepta tratamentelor invazive, artista a ales radiofrecvența, procedură care o ajută să obțină ceea ce își dorește în timp relativ scurt.

Nico are 49 de ani, dar știe că vârsta este doar o cifră în buletin. Cântăreața arată senzațional, având gene bune, dar nu se bazează doar pe acest lucru. 
"Sunt în regulă cu vârsta și cu tenul meu, mereu am considerat că am o genă bună, dar întotdeauna este nevoie de întreținere. Îmi tratez la estetician minorele probleme cu care tenul meu se confruntă. Este vorba despre câteva pete pigmentare și o cuperoză, dar merg și pentru întreținere. După o discuție cu medicul specialist, mi s-a recomandat radiofrecvența. Sunt foarte fricoasă, tocmai de aceea nu am apelat la intervențiile estetice, dar această procedură este total nedureroasă. Se simt doar mici pișcături”, a declarat Nico. 

nico_medic.jpg

nico dr. ruxandra sinescu baltateanu
De frica bisturiului, Nico își face doar tratamente minim invazive
foto: arhiva personală

Dr. Ruxandra Sinescu Băltățeanu, medicul care are grijă ca Nico să arate ca o adolescentă, a explicat pentru cea anume a optat artista. “Radiofrecvența nanofracțională combină energia electrică cu impulsurile magnetice. Tratamentul îl vom folosi pentru petele pigmentare și pentru cuperoză, însă pe lângă acestea, aparatul este indicat și pentru acnee activă și cicatrici post acnee, pentru rozacee, vergenturi”, a spus medicul. 

Nico are o fiică de 27 de ani care îi moștenește frumusețea

Alexandra Matei4.jpg

Alexandra Matei Alexandru Iacobescu Nico fiica
Alexandrei Matei îi place să pozeze sexy
Foto: Arhiva personală

 

Artista de muzică ușoară are o carieră de succes, un soţ iubitor, dar și o fată de care este tare mândră. Alexandra (27 de ani) a participat în trecut la emisiunea "Supraviețuitorul" de la Pro Tv, iar de ceva timp se ocupă de un atelier de croitorie.

“Începem, cu pași înceți, o afacere nouă. O să își deschidă un atelier și o să facă ținute pentru bărbați. Acum este la început, are câteva modele care îmi plac foarte mult, sunt câteva tricouri foarte lejere. Ea ar vrea ca linia ei să fie mai mult pentru sportivi. Face schițele singurică și mă bucur mult când o văd că muncește și că se implică. Momentan lucrează acasă”, declara Nico pentru Click!

 

Citește și:

Nico și soțul ei, poveste de dragoste ca în filme: «E sufletul meu pereche»

Cu noua coafură, Nico pare cu 10 ani mai tânără

 

Loading...

Citește și