Ce sexy a fost Elena Gheorghe la botez, la trei luni după ce a născut

elena_gheorghe_botez.jpg

Micuţa Nicole Amelie a avut o rochiţă precum o bezea
foto: Sever Gheorghe

Elena Gheorghe (32 de ani) și soțul ei, instrumentistul Cornel Ene, au avut mari emoții, ieri, la botezul micuței Nicole Amelie, care a fost băgată în cristelniță chiar de bunicul Gheorghe Gheorghe, parohul Bisericii din Clinceni.

La emoționantul eveniment, desfășurat la  Biserica Sf. Gheorghe din Capitală, s-a reunit întreaga familie a cântăreței: mama Marioara, solistă de muzică populară, bunica, fratele vedetei, dar și soara acesteia, Ana, cu fiul ei, frumos ca un prinț.

sora elena gheorgheZoom
Ana, sora Elenei Gheorghe, a venit la botez împreună cu fiul ei
foto: Sever Gheorghe

 

Zoom
Mama Elenei, solista de muzică populară Marioara Man Gheorghe, și bunica artistei
foto: Sever Gheorghe

 

Toți au venit îmbrăcați la patru ace, dar, de departe, cea mai elegantă s-a dovedit a fi mămica Elena, care și-a recuperat în timp record talia de viespe, la nici trei luni de la naștere. Ea a purtat o rochie foarte scurtă, albă, cu mâneci bufante și un body din dantelă, ținută care i-a pus în evidență trupul de fotomodel.

elena gheorgheZoom
Elena Gheorghe a avut o ţinută demnă de scenă: rochie mini şi, pe dedesubt, un body strălucitor
foto: Sever Gheorghe

 

elena gheorghe sotZoom
Tăticul Cornel Ene, vizibil emoţionat
foto: Sever Gheorghe

 

elena gheorghe botezZoom
Micuţa Amelie a fost creştinată chiar de bunicul ei, care este preot
foto: Sever Gheorghe

 

După slujba de creștinare, invitații au fost așteptați la un local de lux, unde părinții și nașii bebelușei, prieteni de-ai Elenei, au pregătit un meniu tentant: cotlete de berbecuţ, somon fume pe pat de castravete, ruladă de pui cu fructe confiate, pastramă de vită cu rucola şi ardei roşu, dar și un tort imens.

loading...

Citește și

  • elena gheorghe botez fetita

    Zi importantă pentru Elena Gheorghe, care joi (19 octombrie) îşi creştinează fetiţa, Amelie Nicole, în vârstă de trei luni. Cântăreaţa a ales pentru petrecerea la care sunt aşteptaţi în jur de 200 de invitaţi un meniu cu preparate sofisiticate. Meniul de fiţe va fi servite într-un local, deschis recent în zona de nord a Capitalei.

  • elena gheorghe fetita tinute botez

    E agitaţie mare în casa Elenei Gheorghe. Joi (19 octombrie), artista îşi botează fetiţa. Părinţii, bunicii şi naşii sunt în fierbere încă de la primele ore ale dimineţii. Doamnele din familie şi-au pregătit ţinutele şi au trecut pe la coafor, iar domnii au scos costumul elegant din dressing. Bunica fetiţei a trecut însă printr-un incident neprevăzut, problemă pe care a rezolvat-o cu mult calm.