Ce sexy este chef Patrizia Paglieri la 48 de ani!

12_patrizia-paglieri.jpg

Patrizia își menține silueta cu dietă
Foto: Blitz

Peste doi ani, chef Patrizia Paglieri schimbă prefixul și va împlini 50 de ani, însă pozele surprinse de fotoreporterii Click! contrazic buletinul. Cea mai controversată jurată a show-ului culinar „MasterChef” (PRO TV), Patrizia Paglieri, și-a luat o mică pauză de la gătit și a fugit la mare unde și-a petrecut weekendul alături de familie și de prietenii săi.

Bruneta a profitat de soare și a preferat să stea tolănită pe un șezlong pentru a se bronza. Ea și-a etalat silueta într-un costum de baie negru, din două piese, și bineînțeles, putem remarca coafura perfectă și manichiura impecabilă. Patrizia a reușit să slăbească 20 de kilograme datorită unui regim echilibrat.

 

Mănâncă fără grăsimi, alcool şi pâine în cantităţi mici, iar când consumă paste, are grijă ca sosul lor să nu conţină prea multe calorii. Când mai exagerează, combină cu sport. La micul dejun, Patrizia obişnuieşte să mănânce un iaurt, o cafea şi un fresh de portocale, iar pe parcursul zilei mai consumă grătar cu salată sau peşte cu garnitură, ultima ei masă fiind la ora 18.00. 

Loading...

Citește și

  • Patrizia Paglieri este o prezență feminină care atrage foarte ușor privirile celor din jur. Recent, fosta jurată de la “MasterChef” a bătut palma cu șefii de la TV Paprika şi, din 15 octombrie, de luni până vineri, de la ora 21.00, va prezenta “Ca la mama acasă- cu Patrizia Paglieri”.

  • Au ştiut de la bun început la ce s-au înhămat, însă nici ele nu se aşteptau să fie chiar atât de greu. Doamnele şi domnişoarele de la “Ferma vedetelor” (PRO TV) nu numai că au muncit pe brânci însă, conform regulamentului, au şi fost nevoite să renunţe la trusa de farduri. Iată rezultatul!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1