Ce sexy e soţia tinerică a lui Gabriel Cotabiţă! Artistul a stat numai cu ochii în decolteul ei

cotabita.jpg

gabriel cotabita alina sotie ok! golden night
Între Alina şi Gabriel Cotabiţă este o diferenţă de vârstă de 30 de ani
foto: Sever Gheorghe

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Gabriel Cotabiţă se învârte tot mai des prin cercurile mondene, iar miercuri seară a onorat invitaţia la petrecerea Ok! Golden Night. Deşi a fost înconjurat numai de femei frumoase, artistul, care a venit la braţul soţiei sale, nu a îndrăznit să arunce vreo privire împrejur. Solistul a stat numai cu ochii pe Alina şi a avut la ce se uita, căci partenara lui a purtat o rochie sexy, care i-a pus în valoare decolteul generos.

Până acum puțin timp era un burlac incurabil, dar cea care i-a schimbat părerea lui Gabriel Cotabiță (62 de ani) și i-a devenit soție în urmă cu aproape un an şi jumătate este Alina (32 de ani), o tânără care i-a fost alături în cele mai grele momente din viață.

Cei doi s-au căsătorit civil la 29 septembrie 2016 și au devenit o familie și în fața lui Dumnezeu câteva zile mai târziu, în octombrie, atunci când nași le-au fost Delia și soțul acesteia, Răzvan Munteanu. Deși nu are obiceiul de a-și exprima sentimentele în public și formează un cuplu discret alături de Alina, Cotabiță a ținut să arate, miercuri seara, cât este de mândru de partenera sa. La petrecerea Ok! Golden Night, artistul nu şi-a scăpat din nou soţia. I-a vorbit la ureche şi a avut grijă de ea toată seara. Şi invitaţii au privit-o îndelung. Alina a făcut furori într-o rochie neagră strălucitoare, cu umerii goi şi cu un decolteu de infarct. 

cotabita_sotie.jpg

gabriel cotabita alina sotie ok! golden night
Soţia artistului a purtat o rochie elegantă, decupată în zona bustului
foto: Sever Gheorghe

Deși între cei doi este o diferență considerabilă de vârstă, Gabriel Cotabiță și Alina se înțeleg de minune, iar artistul se simte un răsfățat. 

"Pentru mine, Alina a început să gătească. Menține o curățenie de mă enervează. Am descoperit această femeie care mă iubește. I-am zis că ar fi cazul să ne căsătorim și ea mi-a zis că credea că mi-am revenit. Este convinsă că am făcut un sacrifiu enorm că m-am căsătorit cu ea. Nici nu se pune problema de un moștenitor. Alina nu-și dorește un copil”, declara în trecut Gabriel Cotabiță .

Celebrul cântăreţ are trei fiice, din căsătoria de 19 ani cu Ioana Nagy: Aela (36 de ani) și gemenele Eliza și Milena (29 de ani).

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • gabriel cotabita

    Gabriel Cotabiță (60 de ani) și-a dorit un chef de pomină, duminică, 9 octombrie, la nunta lui cu Alina, așa că a așezat la mesele pline cu bunătăți peste 200 de invitați. Printre ei, s-a aflat, surpriză!, și fosta lui iubită, Dalia Pușcă (36 de ani), vedeta tv cu care Gabriel s-a iubit pătimaș la începutul anilor 2000, vreme de aproape doi ani.

  • gabriel cotabita dinti implanturi operatie

    În urmă cu doi ani, Gabriel Cotabiţă se lupta pentru viaţa lui după ce a suferit un infarct în sala de sport şi a stat aproape o lună în comă. De atunci şi până acum artistul a făcut o serie de schimbări. S-a căsătorit, iar recent a avut curajul să intre din nou în sala de operaţii, deşi are montat un defibrilator cardiac. Solistul a suferit o intervenţie de inserare a unor implanturi dentare, procedură care s-a desfăşurat sub anestezie şi a durat 10 ore.

  • Nuntă cu ştaif, duminică, în industria muzicală. Gabriel Cotabiţă s-a însurat la vârsta de 60 de ani cu iubita sa Alina (31 de ani), după o poveste de dragoste de trei ani. La marele eveniment, mirii au strălucit în ţinute scumpe realizate de designeri de top din România. Numai ţinuta de ginerică, adică papionul, cămaşa şi costumul, l-a costat 2.000 de euro pe artist.

  • gabriel cotabita

    Mister total în jurul nunţii lui Gabriel Cotabiţă cu aleasa inimii lui Alina. Cei doi s-au cununat civil în mare secret în urmă că o săptămână, iar în acest weekend vor face nunta. Pentru evenimentul special artistul a căutat îndelung un costum de ginere, iar mireasa a cerut o rochie cu 3000 de cristale aplicate.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5