Ce sexy e mămica Anna Lesko în costum de baie!

anna_lesko.jpg

anna lesko costum baie sani
Anna Lesko are o siluetă de invidiat
Foto: Instagram

La 40 de ani pe care îi va împlini pe 10 ianuarie, Anna Lesko e mămică sexy, iar pozele ei în costum de baie, pe care și le puen pe Internet, i-au înnebunit pe fani.

Anna Lesko împlineşte 40 de ani pe 10 ianuarie, însă mulţi ar spune că vedeta e în continuare tânără, neliniştită şi extrem de sexy. Fosta iubită a lui Irinel Columbeanu se întreţine foarte bine, merge la sala de forţă, face mişcare, are o condiţie fizică de invidiat şi e foarte activă atât pe scenă, cât şi pe reţelele sociale. Vedeta se pregăteşte să sărbătorească revelionul pe rit vechi, pe 13 ianuarie, cu un concert la Berăria H din Capitală.

anna-lesko-in-costum-de-baie-sexy_1.jpg

anna lesko in costum de baie
Anna Lesko s-a relaxat la soare, în Thailanda
foto: arhivă personală

Încă de la debut, solista şi-a cucerit fanii cu piesele ei, dar şi cu felul în care arată. Anna Lesko a ştiut să se întreţină chiar şi după ce a născut, pe 30 martie 2014. Ea şi-a ţinut sarcina secretă până la şapte luni şi a dansat purtând costume de scenă şi accesorii care să îi ascundă abdomenul rotunjit.

Între timp, solista şi-a deschis şi un restaurant pe Calea Victoriei şi se împarte între viaţa de familie, cariera muzicală şi afacerile pe care le are. Fanii aşteaptă în continuare ca Anna Lesko să revină cu noutăţi muzicale şi videoclipuri.

Anna Lesko a venit prima dată în România la 17 ani

Anna Lesko s-a născut pe 10 ianuarie 1979 în Chişinău, Republica Moldova şi are origini ruso-ucrainene. Tatăl cântăreței e inginer constructor și cântă la acordeon și chitară, iar mama ei a moştenit o afacere de familie, „Cooperativa”, cu articole vestimentare şi încălţăminte.

În primii ani de viaţă, Anna Lesko a avut probleme la coloana vertebrală și a fost obligată să facă exerciţii. Așa a dezvoltat o pasiune pentru dans și treptat acesta a devenit „visul vieţii ei”, pe care a încercat să-l pună în practică la un ansamblu de dansuri populare. A migrat spre dansul clasic şi modern, iar la 17 ani a ajuns în România cu trupa de balet din care făcea parte, pentru un contract. A rămas în țară, a început să picteze, a intrat la Facultatea de Drept din Bucureşti şi cu ajutorul lui Irinel Columbeanu, a debutat în muzică. Prima ei piesă a fost „Cu tine eu”, iar apoi a dat lovitura cu „Ard în flăcări”.

 

Citește și:

Annei Lesko i-au ieșit sânii din rochie

Anna Lesko dezvăluie vârsta la care și-a pierdut virginitatea

Loading...

Citește și

  • anna lesko

    Psihologii o numesc criza varstei de mijloc, unii îi spun pur si simplu curaj,iar alții, mai conservatori, le arată cu degetul pe protagoniste. Vedetele nu sunt singurele femei care, după 40 de ani, caută validarea în like-uri și inimioare virtuale, pe Facebook sau pe Instagram, însă ele ne ies în ochi cel mai des. Iată-le pe Anna Lesko, pe Andreea Bănică și pe Andreea Raicu în ipostaze demne de revista Playboy.

  • anna lesko costum baie sani

    Una dintre cele mai sexy artiste de la noi, mama unui băiețel de trei ani, Anna Lesko a făcut dezvăluiri picante din dormitor. Dezinvoltă pe scenă, dar extrem de discretă când vine vorba despre viața ei personală, artista a fost convinsă să-și deschidă sufletul de Bogdan Nicolai de la A List Magazine.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1