Ce scrie în invitația de nuntă a Adelinei Pestrițu. Puțini se așteptau la asta

adelina-pestritu-iubit.jpg

Adelina Pestrițu face pregătiri intense pentru nuntă
Foto Instagram

Momentul în care Adelina Pestrițu va spune «DA» în fața lui Virgil Șteblea și a lui Dumnezeu se apropie cu pași repezi , iar vedeta deja și-a invitat prietenii la nuntă. Emoţiile Adelinei Pestriţu cresc pe măsură ce se apropie data de 20 iulie, atunci când fosta prezentatoare tv se căsătoreşte religios cu Virgil Şteblea, tatăl fetiţei ei. Adelina este în focul pregătirilor şi s-a gândit în amănunt la tot, ajutată de o armată de specialişti. Şi-a comandat de la Barcelona cele două rochii, iar Zenaidei Maria i-a achiziţionat ţinuta pentru această zi specială din America.

Adelina Pestrițu a trimis deja invitațiile pentru nuntă, iar fanii și apropiații ei au rămas uimiți când au văzut că pe Adelina nu o va mai chema Pestrițu, ci Șteblea. Acest lucru a fost o surpriză pentru toată lumea, dat fiind faptul că lumea o cunoaște pe Adelina având numele Pestrițu, mai ales că acesta este și brandul personal.

adeee.jpg

Foto Instagram

„Vă facem atenți puțin, C-un eveniment de fiță, Adelina, în buletin, Nu prea va mai fi Pestriță. După doi ani împreună, Cu iubire și-un copil, A venit vremea să-i spună, Un DA sincer lui Virgil”, sunt primele două strofe din poezia-invitație a Adelinei Pestrițu.

Fetiţa Adelinei, ţinută specială la nunta vedetei

Adelina nu s-a ocupat doar de detaliile ei vestimentare, ci şi de cele ale Zenaidei-Maria, în vârstă de aproape 10 luni. Vedeta i-a achiziționat fiicei sale o rochiță chiar din America.  "O să-i comand o rochie de mini-mireasă, tot albă. Evident că va sta şi ea cu noi, ne vom distra împreună. Va rămâne în grija bunicilor şi, chiar dacă şi ele vor avea rochii cu trenă, cu siguranţă vor alerga după micuţa noastră", declara Adelina Pestriţu cu două săptămâni în urmă.   

Adelina Pestrițu va purta două rochii de mireasă

„Rochiile! Vor fi două rochii de mireasă! Da, mi le-am ales deja şi am fost la probă. Este vorba despre un brand internaţional care are reprezentanţa şi aici în România. Rochia de la biserică va fi mai decentă, iar cea de la petrecere mai îndrăzneaţă şi mai preţioasă. Cea de seară le întrece pe toate. Nu vă mai dau detalii pentru că vreau să fie surpriză. Va trebui să îi aleg ţinuta şi micuţei mele Zenaida. După rochia de mireasă, acesta este al doilea moment greu. Trebuie să fie şi ea specială”, ne-a declarat ea.

Loading...

Citește și

  • adelina pestritu instagram

    Toată lumea s-a întrebat din ce îşi câştigă Adelina Pestriţu banii după ce a dispărut de la tv. Bruneta a fost prezentatoarea unui late night show la Kanal d, dar din 2016, fosta gazdă a emisiunii "Wowbiz" s-a reorientat şi a început să fie mai activă pe reţelele sociale, unde are acum foarte mulţi urmăritori. Parteneriatele şi asocierea de imagine cu diferite firme care promovează produse sau servicii pentru femei nu au întârziat să apară, astfel că acum bruneta este asaltată de oferte, care îi aduc satisfacţii financiare.

  • adelina pestritu vergil steblea

    Adelina Pestriţu este în focul pregătirilor pentru nunta din 20 iulie cu Virgil Şteblea şi deşi are lângă ea o armată de specialişti care se ocupă de detaliile evenimentului, bruneta supervizează şi ea tot ce se întâmplă. În paralel cu treburile organizatorice, Adelina Pestriţu are grijă şi de ea. Face tratamente cosmetice şi s-a apucat de slăbit. Fotoreproterii Click! au surprins-o pe viitoarea miresică în parcarea unui hypermarket dupa ce şi-a cumparat alimentele cu care va începe dieta fulger până la marele eveniment.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1