Ce schimbată e Flavia Mihăşan de la debutul în televiziune!

flavia_decolteu.jpg

flavia mihasan neatza cu razvan si dani
Flavia Mihăşan face furori cu decolteul ei ameţitor
Foto: arhivă personală

S-au scurs patru ani de când Flavia Mihăşan a intrat în echipa "Neatza cu Răzvan şi Dani", timp în care blondina nu doar că şi-a dezvoltat simţul umorului după cei doi prezentatori, ci s-a schimbat şi fizic. Asistenta a trecut printr-o serie de modificări care au transformat-o vizibil. Are un corp şi mai lucrat la sala de fitness, un decolteu îmbunătăţit în cabinetul medicului estetician şi un zâmbet de divă.

Flavia Mihăşan este una dintre cele mai sexy asistente tv de la noi. Blonda a intrat în televiziune în urmă cu patru ani, când a înlocuit-o pe Roxana Vancea la "Neatza". Dansatoare profesionistă, vedeta şi-a demonstrat din plin abilităţile la emisiune şi a cucerit publicul cu veselia ei debordantă. Dincolo de silueta trasă prin inel pe care şi-o întreţine cu multă mişcare, dar şi cu o alimentaţie sănătoasă, fiind vegetariană, Flavia a apelat şi la ajutorul medicilor pentru look-ul pe care îl afişează acum.

flavia_atunci_acum.jpg

flavia mihasan 2013 2018
Flavia Mihăşan, la debutul în tv şi după patru ani de emisiune la Antena 1
Foto: arhivă personală

A trecut mai întâi pe la cabinetul medicului estetician, unde şi-a pus silicoane, iar acum lucrează să aibă un zâmbet perfect. Cu toate riscurile, pentru că va apărea în comtinuare pe sticlă, blonda este dispusă să poarte un aparat dentar pe care-l vaţine un an și jumătate. Pentru că accesoriul pe care stomatologul i-l va monta cere sacrificii, blonda a fost supusă unor intervenţii chirurgicale de extracţie a măselelor de minte, fapt care i-a adus şi câteva kilograme în minus. 

32650034_10214473959621766_2748250062613118976_n.jpg

flavia mihasan dr ionut leahu
Flavia şi dr. Ionuţ Leahu, medicul stomatolog care se ocupă de zâmbetul ei perfect din poze şi nu numai
Foto: arhivă personală

Înainte să lucreze la " Neatza", Flavia Mihăşan a colaborat la emisiunile "X-Factor" şi "Te cunosc de undeva". A fost logodită cu actorul Alexandru Ion, de care s-a despărţit toamna trecută. În 2013, ea s-a separat de logodnicul ei italian, Pasquale Maresca, dupa o relaţie care ţinuse 5 ani. Cei doi se cunoscuseră în 2008, în clubul Bamboo, acolo unde Flavia era dansatoare, iar Pasquale fusese invitat de Joshua Castellano, vărul său.

loading...
Loading...

Citește și

  • Un nou cuplu de vedete s-a separat, în prima lună a anului, de data asta fiind vorba despre Flavia Mihăşan şi Codin Maticiuc. Deşi au petrecut Revelionul împreună, în America, iar senzuala dansatoare susţinea că de-abia aşteaptă să devină mămică, iată că celebrul ”Crai de Dorobanţi” pare să se simtă mai bine în postura de burlac. El are mare lipici la femei marca VIP, însă niciuna nu l-a convins să o ducă la altar.

  • flavia mihasan casa de moda

    Se întâmplă şi la case mai mari, darămite în România! O tânără creatoare de modă a sesizat că o salopetă croită de ea a fost "împrumutată" de o firmă cunoscută de fashion şi prezentată ca fiind produsul lor propriu. Deranjată de acest lucru, Luiza Ganea, cea care le îmbracă printre altele pe Daniela Crudu, Xonia şi Andreea Podărescu, la diferite evenimente le-a bătut obrazul celor care au comis gestul.

  • flavia mihasan iubit

    Patenera sexy a simpaticilor Răzvan şi Dani de la matinalul Antenei 1 trece printr-o perioadă nu prea comodă acasă, în viaţa particulară. Şi asta, de când iubitul ei, a devenit vedetă Pro TV, pentru că Alexandru Ion joacă în cel mai nou serial de comedie, “Atletico Textila”.

  • flavia mihasan decolteu razvan si dani matinal sexy

    Flavia Mihăşan este considerată, fără doar și poate, drept una dintre cele mai senzuale asistente TV de la noi, ea reușind să își facă zeci de mii de fani datorită naturaleții pe care o afișează pe micile ecrane. Și, evident, are grijă să întrețină aceste sentimente, pe conturile ei de socializare.