Ce schimbat e Cornel Galeș la doi ani de la moartea Ilenei Ciuculete!

cornel_gales_si_ileana_ciuculete.jpg

cornel gales ileana ciuculete
Ileana Ciuculete îşi adora soţul
foto: avantaje.ro

Cornel Galeș (57 ani), soțul cântăreței Ileana Ciuculete, care s-a stins din viață pe 14 martie 2017, la vârsta de 64 de ani, s-a transformat și arată de nerecunoscut. Bărbatul a luat câteva kilograme bune în plus și și-a lăsat barbă.

Cornel Galeș face ce face și revine în centrul atenție. După ce s-a certat pe averea Ilenei Ciuculete, care a murit pe 14 martie 2017, la vârsta de 64 de ani, soțul artistei a postat imagini uluitoare pe contul personal de Facebook, cu transformarea lui. La 2 ani și 2 luni de când a murit Ileana Ciuculete, Cornel Galeș și-a lăsat barbă, s-a îngrășat și abia de îți mai dai seama cine este, mai ales dacă își mai pune și ochelarii de soare. Bărbatul a dispărut în ultima perioadă din peisajul autohton, iar gurile rele spun că s-ar fi stabilit în Spania cu „șefa” Viviana, femeia cu care a fost surprins la scurt timp după ce s-a stins din viață soția lui. Deși, Galeș tot timpul a negat că între ei ar fi o relație, totuși, pe parcurs a dat indicii că între ei este mai mult decât o legătură de amiciție. O perioadă au postat imagini din vacanțele în care mergeau împreună, mai ales că Vivi ar lucra la o agenție de turism.

cornel-gales_1.jpg

cornel gales
Așa arată acum Cornel Galeș. Și-a lăsat barbă și și-a schimbat freza
foto: arhivă personală

Cornel Galeș a pierdut procesul pentru averea Ilenei Ciuculete

La un an şi opt luni de la moartea fulgerătoare a cântăreţei Ileana Ciuculete, judecătorii au dat verdictul în dosarul aflat pe rol la Judecătoria Sectorului 1, privind succesiunea averii acesteia. Băieţii regretatei artiste din prima căsătorie, Mugurel şi Cristian Sfetcu, au vrut să afle ce avere a lăsat mama lor şi au cerut în instanţă ceea ce li se cuvine. Ei au aflat că soţul artistei, Cornel Galeş, a vândut imobilul în care a locuit cu mama lor, tranzacţia având loc în timp ce ea se afla pe patul de spital. Mugurel şi Cristian au aflat că Galeş a vândut casa cu mai mult decât le-a spus, adică 182.000 de euro şi nu 91.000 de euro, şi au acuzat chiar că mama lor, bolnavă fiind, a fost forţată de bărbat să semneze pentru vânzarea vilei. Acum, Cornel Galeş a fost obligat de judecători să plătească o cotă parte din casa în care a locuit ani de zile cu Ileana Ciuculete.

cornel-gales_2.jpg

cornel gales
Cornel Galeș a devenit de nerecunoscut
foto: arhivă personală

Câți bani au de primit băieții Ilenei Ciuculete de la Cornel Galeș

În urma deciziei judecătorilor, Cornel Galeş trebuie să le dea băieţilor cântăreţei câte 34.000 de euro, cotă-parte din vila respectivă, dar şi câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor. Nici Galeş nu a rămas mai prejos. Pe lângă jumătatea de casă ce i se cuvine, conform legii, ca soţ, conform deciziei instanţei, el a primit şi o pătrime din jumătatea de vilă ce-i revenea Ilenei, dar şi o cotă parte din drepturile de autor. Totuși, Galeș a contestat decizia și așteaptă să i se dea termen  pentru noua acțiune în instanță.

Citește și:

EXCLUSIV Cornel Galeş, prins în fapt: se sărută în plină stradă cu şefa lui

Cornel Galeş, dator vândut băieţilor Ilenei Ciuculete

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1