Ce schimbare de look și-a făcut Oana Zăvoranu: «Am încercat să fac parte din gama blondelor»

oana-zavoranu_main.jpg

Oana Zăvoranu a ieșit din „gama blondelor” și s-a întors la culoarea ei naturală
Foto Instagram

Oana Zăvoranu și-a făcut o schimbare de look care a fost foarte apreciată de prietenii ei virtuali. Zăvo nu apelează la operații estetice deoarece ea susține naturalețea, fapt pentru care ea a renunțat în repetate rânduri la silicoane. Des publică mesaje pe rețelele de socializare în care încearcă să le facă pe femei să nu se mai machieze atât de strident sau să-și facă diverse operații estetice doar pentru a se simți mai sigure pe ele.

Oana Zăvoranu a publicat o fotografie și un mesaj pe rețelele de socializare prin care le-a arătat prietenilor virtuali ce schimbare de look și-a făcut iar aceștia au fost foarte încântați. Oana s-a săturat să aibă o nuanță blondă la păr și și-a dat seama că aspectul ei natural este cel mai plăcut.

"Înapoi la natural... adică șaten închis... am încercat eu să fac parte din ‘gama’ blondelor, dar nu am reșit! Sunt o brunetă sadea, din cap și până-n picioare, și toate fluctuațiile de culori ale părului au fost și sunt doar mici ‘derapaje’!", a precizat Oana Zăvoranu, în descrierea fotografiei publicată pe Instagram. 

Oana Zăvoranu a publicat recent o fotografie cu decolteul, iar în descrierea imaginii ea a mărturisit că își iubește atât de mult corpul încât ar face dragoste cu el în fiecare zi. 

„Este cel mai bun sentiment să îți iubești corpul, pielea fină, bronzul tău, formele, și să știi că mama natură le-a pus pe tine, un un medic plastician. Simt că po face dragoste cu corpul meu în fiecare zi și să îmi aduc cele mai minunate buchete de flori pentru a-mi celebra corpul, mintea și fața. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate momentele prin care m-a trecut, deoarece m-a făcut mai deșteaptă, inteligentă și cea mai frumoasă persoană care sunt astăzi”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook. 

Loading...

Citește și