Ce sâni obraznici are Ramona Bădescu! | FOTO EXCLUSIV

ramona.jpg

ramona badescu sani rochie transparenta fara sutien
Ramona Bădescu nu a purtat sutien la rochia cu care a întors toate privirile
foto: Sever Gheorghe

Are 46 de ani, dar continuă să sucească minţile domnilor fără prea mari eforturi! Miercuri seara, Ramona Bădescu a fost invitată la un restaurant unde a asistat la prepararea unor feluri de mâncare sofisticate alături de un celebru bucătar, într-o ţinută de infarct.

Bruneta a atras toate privirile încă de când a păşit în restaurant. Îmbrăcată într-o rochie crem, care îi scoatea în evidenţă pielea bronzată, olteanca a asortat ţinutei o pereche de pantofi în aceeaşi culoare.

ramona_badescu.jpg

ramona badescu sani 46 de ani rochie crem transparenta
Ramona Bădescu are 46 de ani şi se laudă cu o siluetă de vis
foto: Sever Gheorghe

A purtat brăţară în jurul gleznei şi a uitat voit sutienul acasă, piesă care oricum ar fi stricat tot farmecul rochiei. Prin materialul transparent, i s-au zărit sânii obraznici, cu care Ramona Bădescu face furori, deşi are 46 de ani. Chiar dacă domnii au roit în jurul ei, bruneta nu are ochi pentru nimeni, ea fiind implicată de mai bine de un an într-o relaţie amoroasă  cu un italian misterios care i-a oferit inelul de logodnă.

ramona_badescu_sani.jpg

ramona badescu sani 46 de ani rochie crem transparenta
Prin rochia transparentă, Ramonei Bădescu i s-au văzut sânii în toată splendoarea
foto: Sever Gheorghe

"Iubitul meu este foarte timid, sentimental, atent şi romantic. De asemenea foarte dulce, aproape cât să dai în diabet. Inelul de logodnă a apărut într-un mod neaşteptat, de ziua mea. Eram doar noi doi la o masă, într-un restaurant din Italia, iar camera era plină de orhidee, trandafiri albi şi şampania mea preferată. Când a sosit tortul, a scos şi inelul, iar eu l-am pus să-mi spună de mai multe ori de ce. Mi-a spus că vrea să fiu soţia lui. Acest inel are o formă de stea înăuntru şi este steaua mea norocoasă", mărturisea cu ceva timp în urmă Ramona Bădescu. 

Loading...

Citește și