Ce sacrificiu a făcut Margareta Pâslaru pentru a-și salva căsnicia

margareta_1.jpg

margareta paslaru
Margareta Pâslaru și privirea hipnotizantă care a cucerit mii de inimi
Foto: arhivă personală

Margareta Pâslaru a părăsit România în anul 1983, pentru a se stabili peste Ocean, alături de soțul ei, Gheorghe Sencovici, și fiica lor, Ana Maria.

Margareta Pâslaru (72 ani) a fost și este una dintre cele mai îndrăgite soliste din perioada comunismului. ”Diamant fermecat” și „Lasă-mi toamnă, pomii verzi” sunt doar două dintre melodiile interpretate de Margareta, care au făcut istorie.

Plecarea ei în America a constituit o mare pierdere pentru muzica românească. La vremea respectivă, în 1983, era o artistă confirmată, cu mare succes la public și nu puțini sunt cei care s-au întrebat de ce a decis Margareta să părăsească țara, renunțând la cariera muzicală.

Ei bine, se pare că interpreta a avut de ales între muzică și a-și salva căsnicia cu Gheorghe Sencovici. Decizia a fost să-și urmeze soțul în SUA.

În anii 1990, Margareta a revenit în țară, însă fiica ei, Ana Maria preferând să rămână peste Ocean. Nu i-a călcat mamei sale pe urme, ci și-a făcut o carieră de succes în cu totul alt domeniu. Ana Maria este președintele unei companii de consultanță în management. Este căsătorită și are doi copii.

margareta_ana_maria.jpg

margareta paslaru
Margareta şi fiica ei, Ana Maria, la pian
Foto: arhiva personală
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1