Ce s-a întâmplat cu fața ta, Vica? Fosta iubită a lui Piţurcă a ajuns de nerecunoscut

Când s-a lansat în showbiz, în 2012, prin prisma relaţiei cu Victor Piţurcă, pe atunci antrenor al naţionalei de fotbal, Vica Blochina îţi lua ochii cu frumuseţea ei naturală. Blondă, sexy, cu vino-ncoace, lituanianca a căzut însă în ispita operaţiilor estetice. Iată, din păcate, care au fost efectele.

Şi-a mărit sânii în 2012 cu implanturi cu silicon, şi-a operat nasul în 2016, iar anul trecut a plătit 5.000 de euro ca să aibă fund bombat, de braziliancă. Medicul estetician i-a extras surplusul de grăsime din zona taliei şi i l-a injectat acolo unde era nevoie de el, în fese.

12_2-col-vica-2013.jpg

2013 - Lituanianca n-ar fi avut nevoie de atâtea operaţii

Acestea sunt cele mai importante intervenţii estetice ale Vicăi, dar nu singurele. Fosta balerină, originară din Lituania, a devenit clienta fidelă a saloanelor de înfrumuseţare şi a clinicilor estetice, iar asta nu o afirmăm noi, ci chiar ea. La fiecare injectare cu botox sau acid hialuronic, blondina ne anunţa pe Facebook şi ne arăta rezultatele. Ce-i drept, în paralel cu bisturiul, Vica promova şi produsele cosmetice bio, pe care le prepara acasă, după propriile reţete. Acelea nu i-au făcut însă nici un pic de rău, căci de vină pentru chipul “îngheţat” de acum sunt, cu siguranţă, injecţiile antirid, făcute în exces.

Cele mai noi fotografii cu blondina, realizate la filmările reality-show-ului “Asia Express”, care va fi difuzat în curând, la Antena 1, nu mai amintesc cu nimic de imaginile din 2013, în care lituanianca îşi purta, cu mândrie şi asumare, ridurile.

Chirurgii esteticieni spun că faţa fără expresie, supranumită “chip îngheţat” sau “faţă de pisică”, se obţine în urma unui exces de injecţii antiîmbătrânire, cu acid hialuronic sau botox, la nivelul feţei. Cele mai injectate locuri sunt colţurile gurii, fruntea, zona de la ochi numită “laba gâştii”, dar şi şanţurile nazolabiale. O singură injectare cu aceste substanţe miraculoase porneşte de la 150 de euro şi poate ajunge şi la mii de euro, în funcţie de cantitatea folosită. Ce-i drept, pe faţa Vicăi, în această fotografie, se citesc şi oboseala şi efortul depus în Asia, la filmările reality-show-ului care va începe din primăvară. 

Şi Cruduţa a căzut în patima operaţiilor estetice

12_1_foto-1-8-col.jpg

2018
Foto: Antena 1

Vi se pare că aveţi probleme cu vederea când priviţi această poză? Nici pomeneală! E însăşi Daniela Crudu (28 de ani), cea care ne intra în case în 2008, odată cu matinalul “Neatza”, de la Antena 1. În 2018, bruneta parcă a făcut transplant de cap, pentru că este înfiorător de transformată. În 2006 şi-a pus silicoane pe semnătura tatălui, pentru că încă nu împlinise 18 ani.

Apoi a prins drag de “boticul de răţuşcă”, pe care îl obţine cu ajutorul acidului hialuronic. Însă în octombrie 2015, Daniela şi-a făcut cele mai mari schimbări, în cabinetul chirurgului estetician Vitalie Stan: şi-a operat nasul şi guşa proeminentă. Şi cum astea nu ar fi de ajuns, Daniela a mai găsit ceva de retuşat. Şi-a pus gene false din păr de nurcă, şi-a reconstruit sprâncenele cu tatuaj cosmetic, dar a apelat şi la injecţii antirid.

Vica a ajuns să semene cu Priscilla Presley

De nerecunoscut, aşa a ajuns fosta nevastă a Regelui Rock’n’Roll-ului. Priscilla Presley, de 72 de ani, i-a lăsat pe toţi cu gura căscată anul trecut, în Londra, când a fost invitată într-o emisiune televizată. Deşi avea chipul fără nici un rid, ea abia îşi putea deschide gura şi nu mişca nici un muşchi de pe faţă.

12_2-col-priscilla-1-gettyimages-819056.jpg

1999
Foto: Guliver/GettyImages/Hepta

Întrebată ce intervenţii chirurgicale şi-a făcut în ultima vreme, ea a explicat că îşi face infecţii cu botox împotriva ridurilor, a apelat la intervenţii cu acid hialuronic la buze, pomeţi şi bărbie. Priscilla are o avere de 100 de milioane de dolari şi a născut de două ori: pe Lisa Marie (49 de ani) şi pe Navarone Garibaldi (30 de ani). 

loading...
Loading...