Ce s-a furat de la mormântul Mădălinei Manole

2-3-bd-_mg_1325.jpg

Mădălina Manole şi Petru Mircea au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din show-bizz

Pe 14 iulie s-au împlinit 8 ani de la decesul fulgerător al Mădălinei Manole, însă scandalurile dintre familia regretatei artistei și soțul acesteia, Petru Mircea, par fără sfârșit!

Marian Manole, fratele regretatei cântărețe, se arăta dispus să-și ierte cumnatul, cu care s-a aflat în război după moartea Mădălinei. Iar asta de dorul nepotului, Petru Junior, pe care nu l-a mai văzut de când solista a ieșit cu el din maternitate. Dar iată că un nou motiv de ceartă a apărut la orizont. Marian Manole ne-a spus că a încercat să îl sune pe fostul său cumnat, să îi spună că la mormântul surorii sale, din Cimitirul “Bolovani”, din Ploiești, lipsesc anumite lucruri.

“Nu știu ce mai face Petru, cred că este la piscină! Nu-mi răspunde nici la mesaje, nici la telefon. I-am trimis SMS recent și i-am spus așa: «Vino la cimitir, că ți-au furat glastra și florile». Însă nu mi-a răspuns. O fi ocupat, poate e în concediu, cine știe. Răspunde doar când vrea el! Îl las acum, pentru că o să aibă o toamnă grea, nu știe ce îl așteaptă”, a declarat Marian Manole pentru Click!

img-20180714-wa0005.jpg

Mădălina Manole este înmormântată în Cimitirul “Bolovani”, din Ploiești
Foto: Click!

Click! spune

Mădălina Manole, pe numele ei real Anca Magdalena Manole, s-a născut la 14 iulie 1967 şi a decedat la 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreaţa a fost găsită moartă în locuinţa ei din Otopeni, ulterior stabilindu-se că s-a sinucis înghiţind un pesticid foarte toxic. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1