Ce s-a ales de casa în care a murit Stela Popescu. Fiica actriţei vrea să se mute urgent de acolo

Imobilul ultracentral în care a locuit regretata Stela Popescu ar putea ajunge în curând la vânzare. Fiica actriţei, Doina Maximilian (63 de ani), s-a mutat acum un an şi trei luni în vila din zona Grădina Icoanei şi a avut numai necazuri cu instalaţiile sanitare. Valoarea proprietăţii depăşeşte 300.000 de euro.

Imediat după moartea Stelei Popescu, pe 23 noiembrie 2017, la 81 de ani, fiica ei adoptivă, Doina Maximilian, s-a mutat în imobil şi de atunci au început problemele. „Mă simţeam mai în siguranţă când era Stela lângă mine şi aveam cui să îi spun necazurile şi bucuriile mele”, a declarat fiica actriţei pentru Click!. În calitate de unică moştenitoare a bunurilor actriţei, Doina Maximilian a devenit proprietara unui bloc, a unei vile din Crevedia, a uneia în staţiunea 2 Mai şi a unui conac unde Regina Comediei a locuit până în ultima clipă a vieţii.

14-vedete-img_0160.jpg

Fiica actriţei trăieşte un calvar din cauza ţevilor vechi

În vila din zona Grădina Icoanei, evaluată la peste 300.000 de euro, Stela Popescu a suferit un accident vascular cerebral masiv şi a fost găsită fără suflare chiar de fiica ei. Deşi s-a mutat imediat în casa părintească, Doina Maximilian a mărturisit pentru Click! că se gândeşte să-şi facă bagajele şi să plece cât mai repede din locuinţă.

„De când a murit Stela e o altă existenţă pentru mine, e totul mult mai apăsător. Am fost ca şi copilul ei, ea e o parte din mine. I-am făcut pomana de un an alături de familie şi de cei apropiaţi. Nu ştiu dacă o să stau în continuare în casa Stelei. E o locuinţă veche, are probleme cu instalaţia plus altele pe care prefer să nu le detaliez”, a declarat Doina Maximilian pentru Click!. La finalul anului trecut, Doina Maximilian spunea că s-a mutat în vila din zona Grădina Icoanei şi că totul e în regulă. Doina Maximilian e nepoata textierului Puiu Maximilian, soţul Stelei Popescu. Astfel, ea a fost înfiată de celebrul cuplu pe când avea 16 ani. Trăind într-un mediu artistic, nici nu e de mirare că Doina Maximilian a intrat în showbiz, fiind regizoare de succes.

 

Click! spune

Pe 23 noiembrie 2017, Stela Popescu a suferit un accident vascular cerebral masiv şi la 12 ore de la deces a fost găsită în casă chiar de fiica ei, Doina Maximilian.

Loading...

Citește și

  • stela popescu amintiri vesele si triste

    Actrița Stela Popescu a murit, la 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani. A avut o viață fabuloasă, de la un copil sărman, la o mare vedetă și artistă. La 5 ani, a fugit cu mama ei din Basarabia, a picat la teatru, dar a ajuns ”regina comediei”, iubită de multe generații de români din toată lumea.

  • Au trecut opt luni de la moartea fulgerătoare a Stelei Popescu, iar dorul de marea actriţă s-a adâncit în sufletele celor care au iubit-o. Cel mai greu le este urmaşilor, care şi-au dat seama că Stela Popescu a fost stâlpul casei, sprijinul şi alinarea familiei. Doina Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu, a făcut declaraţii emoţionante pentru Click!