Ce riscă Tudor Chirilă pentru bătaia din stradă

tudor-chirila-la-cafenea.jpg

Tudor Chirilă la cafeneaua din centrul Bucureștiului, unde a avut loc ieri altercația
Tudor Chirilă la cafeneaua din centrul Bucureștiului, unde a avut loc ieri altercația
Foto: Click!

Tudor Chirilă a avut ieri o altercație pe stradă cu un bărbat pe care-l cunoștea. L-a pălmuit, după cum a recunoscut, chiar el, pe motiv că l-a înjurat și i-a jignit tatăl decedat. Dacă i se va face plângere la Poliție, artistul riscă între 6 luni și 5 ani de pușcărie sau amendă penală.

Tudor Chirilă (44 de ani) a fost implicat ieri într-o bătaie. Se afla, împreună cu fratele său, la o cafenea, în zona Pieții Charles de Gaulle, din Capitală, când o persoană pe care o cunoștea de mai mulți ani s-a oprit să-l salute

. Din vorbă în vorbă, discuția a degenerat. Au ajuns la subiecte politice și de aici până la băiate nu a mai fost decât un pas.

„Am fost provocat în timp ce stăteam la cafea. Tatăl meu a fost făcut securist. Am avut un conflict bărbătesc cu un individ care m-a provocat timp de zece minute. Nu mi se pare normal să stau la o masă şi să fiu provocat şi jignit”, a spus Tudor Chirilă, la scurt timp după incident.

Potrivit oamenilor legii, cel lovit a sunat la 112 și a cerut sprijinul Poliției. ”Cei de la Secția 1 au sosit la fața locului, dar victima nu a depus până acum plângere împotriva lui Tudor Chirilă. Dosarul penal a fost deschis in rem, nu in persona, pentru loviri sau ate violențe. Dar victima o poate face în 90 de zile”, ne-a spus surse oficiale.

În cazul în care procurorul ar da începerea urmării penale, artistul riscă între 6 luni și 5 ani de închisoare sau amendă penală.  

Citiți aici ce explicații a dat Tudor Chirilă pentru reacția violentă pe care a avut-o ieri.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1