Ce a putut să trăiască Dan Capatos: “Ne picau gândacii în gură, efectiv”

dan-capatos.png

Dan Capatos a făcut dezvăluiri la podcastul lui Damian Draghici
foto: captură YouTube

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Dan Capatos, prezentatorul de la "Xtra Night Show" a făcut declarații incredibile despre perioada studenției, petrecută în căminele studențești din zona Regie.

Invitat la podcast-ul lui Damian Drăghici, Dan Capatos a vorbit, în premieră, despre anii când a părăsit casa părintească de la Ploiești pentru a se muta în Capitală. Celebrul prezentator tv a avut de înfruntat condițiile mizere din căminele studențești și a trăit momente foarte dificile din cauza lipsei banilor.

”În primii ani la București mi-a fost fabulos de greu. Nu greu, infernal de greu. Ai mei îmi dădeau bani de buzunar, te miri ce, dar se terminau în câteva zile. Mai ales la viața de cămin, mai o bere, mai o beție …Mâncam pe bonuri de masă, erau celebrele cantine R1, R2, R3, care, mă rog, acum au devenit cluburi celebre între timp. Și mă rugam de cele care strângeau la capătul benzii, dacă mai rămâne mâncare pe care n-a molfăit-o nimeni înainte, să-mi dea și mie măcar o jumătate de șnițel. Deci, cam în felul ăsta. Iar în cămin era eterna problemă cu mizeria. Oricât ai fi vrut să faci curat, erau năpădite de gândaci. Când se stingea lumina începeau cursele pe pereți și tavan și ne picau în gură, efectiv”, a povestit Dan Capatos, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Citește și:

Dan Capatos, probleme în complexul rezidențial. Hoții l-au jefuit cu ajutorul unei undițe

Damian Drăghici: ”Am avut foarte multe dependențe, de la băutură, țigări, dulciuri, iarbă"

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5