Ce preparat obscen le-a pus Cheloo în farfurii juraților de la «Chefi la Cuțite»

70776442_1213875505478907_2178132719307849728_n.jpg

Cheloo a venit la Chefi la Cuțite să-i ironizeze pe cei trei jurați

Cheloo a venit la Chefi la Cuțite să-i ironizeze pe cei trei jurați, oferindu-le un preparat obscen din care au fost nevoiți să guste. Cheloo a apărut în ediția aceasta a show-ului culinar pentru a-i întoarce glumele pe care Florin Dumitrescu i le-a administrat în urmă cu ceva timp la iUmor.

Cheloo a gătit orez simplu, însă le-a oferit chefilor și câte o garnitură de zile mari. Pe lângă orezul simplu, Cheloo le-a așezat într-un mod obscen câteva bucăți de morcov, care au înfățișat nimic altceva decât organul genital al unui bărbat, semn că artistul s-a simțit ofensat de glumele picante fîcute de Florin Dumitrescu la iUmor.

„Apariția mea este un răspuns la roastul lui Florin (n.r. de la iUmor). Am venit să-i ofer un roast culinar, o rețetă pe care el nu poate să o gătească. Eu câștig Chefi la Cuțite sezonul ăsta”, și-a făcut Cheloo prezentarea, fără ca nimeni să se gândească ce ciudățenie avea el să gătească. 

Cheloo le-a așezat pe farfurie chefilor orez simplu fiert, câte două felii de ridiche și morcovul special ornamentat. 

După ce s-au deschis ușile, ljurații au fost surprinși și amuzați să vadă că platourile au fost pregătite de nimeni altul decât Cheloo, iar totul a decurs apoi într-o notă de amuzante, nimeni nu s-a supărat, iar jurații i-au oferit, simbolic, un cuțit auriu.

 

Loading...

Citește și