Ce pregătesc televiziunile în 2021

1-adela_antena_1_1.jpg

Serialul "Adela" începe la Antena 1 din 14 ianuarie
Citeste tot despre: 

După un an de pandemie în care televiziunile au fost nevoite să se cam chinuie şi să dea pe post reluări din cauza faptului că multă vreme nu s-a putut filma, acum pregătesc noi producţii TV. Click! îţi spune ce surprize pregătesc Antena 1, Kanal D şi Pro TV pentru anul viitor pentru micile ecrane.

 Încă din prima parte a anului vom avea multe noutăţi pe micile ecrane. Să începem cu Antena 1 care e pregătită deja să înceapă în forţă cu noua grilă de programe. Încă de pe 11 ianuarie se întoarce Dan Capatos cu "XTra Night Show" şi pe 14 începe noul serial "Adela" produs de Ruxandra Ion. Tot aici va începe "Burlacul" prezentat de Răzvan Fodor şi se aude că se va filma şi "Burlăciţa". S-au filmat deja noi sezoane din reality-show-ul cu Nea Marin şi se încearcă să se pună la punct detaliile unui nou sezon de pandemie din "Asia Express". Au început filmările la sezonul 16 din "Te cunosc de undeva" cu noi concurenţi despre care am scris deja, printre ei fiind Emilia Popescu, Radu Ştefan Bănică, Ana Baniciu, Raluka şi mulţi alţii. S-a filmat sezonul nou din "Chefi la cuţite". Dan Negru pregăteşte din 7 ianuarie un nou sezon din "Next Star". Tot aici se mai pregătesc sezoane noi din "iUmor" şi "X Factor". Să nu uităm de "Mireasa", "Acces Direct" şi "Neatza cu Răzvan şi Dani", care vor continua, evident. 

2-teo_skow_cu_johnny_logan_1.jpg

La Kanal D, „Teo Show” ne va încânta în continuare cu invitați unul și unul

Şi Kanal D pregăteşte noi surprize, prima dintre acestea fiind sezonul 2 din "Survivor - România" din care fac parte vedete ca Alexandra Stan, Moroşanu, Amna sau Costi Ioniţă. Filmările ar începe în curând şi vedetele se pregătesc să plece în Republica Dominicană. Tot aici se pregăteşte un nou sezon din "Roata norocului", un altul de "Teo Show", iar "Puterea dragostei" se filmează în continuare la Istanbul. Se mai aude că cei de la Kanal D mai pregătesc un nou show de divertisment.  

3-romanii_au_talent_1.jpg

„Românii au Talent” revine la PRO TV cu un jurat nou: Alexandra Dinu

La Pro TV vom avea multe suprize. Se va relua difuzarea primului sezon din "Profu" şi vom avea parte de sezonul doi, care a fost deja filmat. În noul sezon al serialului vor intra în scenă actori şi personaje noi, pe lângă cele vechi. Să sperăm că vom avea parte şi de sezoane noi din "Vlad" şi "Las Fierbinţi". Tot filmate sunt deja şi reality-show-urile "Şef sub acoperire", dar şi "Arena Leilor", care are noi juraţi. Vom avea în continuare un sezon nou din "Românii au talent", cu un jurat nou, în persoana Alexandrei Dinu. Şi tot la capitolul speranţe, telespectatorii se gândesc cu drag că producătorii vor face noi sezoane din „Vocea României”, "Masked Singer România" sau "Ferma Vedetelor". În continuare vom avea parte de "Vorbeşte lumea", "La Măruţă" şi "Ce spun românii", La capitolul surprize, şi cei de la Pro TV preagătesc un show de divertisment.  

b67f5227-7cfc-4128-bf82-7f20c84af0db_1.jpg

Au început deja filmările la sezonul 16 din "Te cunosc de undeva"

 

Loading...