Ce poze a postat Mihaela Borcea cu iubitul, după nunta fostului soţ. Sunt în luna de miere?

mihaela-borcea-sorin-rap-vacanta-exotica-octombrie-2018_6.jpg

mihaela borcea si iubitul sorin rap
Mihaela Borcea şi iubitul Sorin Rap, într-un adevărat Paradis
foto: arhivă personală

Mihaela Borcea, prima soție a lui Cristi Borcea, iubește din nou și nu mai ascunde acest lucru. Ea nu s-a putut abține și a postat imagini dintr-o vacanță de lux, în care a plecat cu iubitul, fix a doua zi după ce fostul ei soț, Cristi Borcea, și-a unit destinele cu Valentina Pelinel.

Mihaela Borcea a decis să nu se mai ascundă. Dacă până acum a fost discretă cu viața ei privată, afacerista a decis de puţin timp să-şi facă publică noua relaţie. Ea ne-a arătat pe Facebook imagini din vacanța pe care o petrece cu Sorin Rap, iubitul ei, iar postarea a fost făcută chiar a doua zi după nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel, din 30 septembrie. "Paradisul meu! Iubesc lucrurile simple, cât mai aproape de natură! Luxul reprezinta simplitate într-un cadru natural de vis, acolo unde te desprinzi de tot şi îţi regăseşti propriul EU!", a scris Mihaela Borcea pe Facebook, în dreptul imaginilor superbe.

1/6

Se pare că Mihaela are o relație de mai mult timp cu Sorin, fostul ei șofer, însă până acum a negat că ar fi ceva mai mult între ei. Mihaela Borcea a divorțat de Cristi Borcea în 2011, după 23 de ani de mariaj. Au împreună trei copii și au rămas în relații bune. În același an, când a divorțat, Borcea s-a însurat cu Alina Vidican, care i-a dăruit și ea doi copii. Căsnicia lor a ținut până în anul 2016, iar duminică, fostul finanțator de la Dinamo a dus-o la altar pe cea de a treia soție, Valentina Pelinel, cu care are un băiețel. Nunta a avut loc într-un cadru restrâns, în restaurantul Gundel din Budapesta, în același local de lux în care s-au căsătorit și nașii lor, Irina Nicolae și Marius Vizer.

Loading...
 
 

Citește și

  • mihaela borcea

    După ani întregi în care sărbătorile erau un adevărat tumult pentru ea, a venit momentul clipelor de linişte în viaţa Mihaelei Borcea. Prima soţie a lui Cristi Borcea, aflat încă după gratii în dosarul "Transferurilor", a avut un Paşte aşa cum şi-a dorit. Femeia de afaceri a petrecut în compania copiilor, a prietenilor, dar şi a unui bărbat special cu care sa afişat la slujba de Înviere, semn că şi-a refăcut şi ea viaţa sentimentală.

  • miri marturii nunta pelinel borcea

    Opulenţă este cuvântul de ordine la nunta Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea. Cea de-a treia doamnă Borcea a vrut o nuntă de basm şi a ales două rochii de mireasă pentru noaptea cea mare, un machiaj discret, un meniu de 200 de euro de personă şi un restaurant de fiţe din Budapesta. Nu în ultimul rând, mirii s-au gândit să-şi răsplătească invitaţii şi le-au pregătit cele mai sofisticate mărturii, unele din aur.