Ce planuri are Emil Rengle cu premiul de la «Ferma» dacă va câștiga

rengle.jpg

Emil Rengle are planuri mari dacă va câștiga premiul de la Ferma
Foto Facebook

Emil Rengle a devenit cunoscut după ce a câștigat «Românii au talent», iar de atunci proiectele tv nu încetează să apară pentru tânărul dansator. Emil Rengle își dorește foarte mult să câștige premiul cel mare de la «Ferma», iar dacă acest lucru se va întâmpla, el va ști exact ce trebuie să facă cu suma primită.

Emil Rengle vrea să dovedească că este o persoană implicată în diversele probleme sociale, astfel că, el își dorește ca suma pe care o va primi dacă va câștiga Ferma să o doneze într-un scop cartiabil, undei asociații anti drog.

„Românii m-au susținut în 2018 și m-au ajutat sa mă stabilesc în București. Mi-au dat încredere, m-au votat și am câștigat. Acum este rândul meu să dăruiesc. Îmi doresc să pot să câștig și nu doar să donez banii către o Asociație Anti Drog, ci să mă implic în mod real și activ în campanii în care să ajut tinerii să evolueze', a declarat Emil Rengle, potrivit viva.ro.

Emil Rengle, schimbarea profesiilor. De la preot la dansator

Părinții lui Emil Rengle și-au dorit ca el să devină preot. Însă pentru el, dansul era un refugiu, iar această pasiune l-a purtat prin întreaga lume, ajungând să câștige bani din pasiunea sa. Vrea să câștige Ferma pentru a dona premiul către o organizație care sprijină tinerii dependenți de droguri.

„Am început să dansez la 7 ani și nu m-am mai oprit de atunci. Am știut de la început că dansul îmi este refugiu. Nu mi-a fost niciodată ușor să fiu diferit. Venirea mea la Ferma este un mod prin care vreau să îi ajut pe toți cei care sunt sau se simt diferiți, să îi conving că nu trebuie să se ascundă sau să se prefacă. Să fie ei înșiși”, a mai declarat Emil.

Loading...

Citește și

  • concurenti ferma

    Marţi, 29 ianuarie, de ora la 21.30, la PRO TV începe un nou sezon din reality-showul „Ferma”, care acum este prezentat de Mihaela Rădulescu. Show-ul are un nou format, noi reguli, iar cei 18 concurenţi au de respectat un program ca la armată. Click! a aflat care fermier a clacat deja, fiind eliminat în primele zile ale concursului.

  • mihaela radulescu

    Diva rămâne divă şi în vârf de munte, nu doar la Monaco. Mihaela Rădulescu (49 de ani), pe care din această seară o vom revedea la PRO TV, de data aceasta în rol de prezentatoare la “Ferma”, nu s-a dezis de lux nici la cocioaba din munţi. Uite cât costă geanta şi cizmele cu care a mers la filmări!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1