Ce a păţit Carmen Şerban după ce a cântat în Dubai: "Mă mărit!"

carmen.jpg

carmen serban casa 200.000 de euro
Carmen Şerban îşi scoate casa la vânzare
Foto: arhivă personală

Ce prespective i s-au deschis cântăreţei Carmen Şerban în noul an! Artista a animat atmosfera la o petrecere privată în Dubai unde a fost invitată să cânte înainte de Crăciun. După chef, interpreta a trecut printr-o întâmplare care a făcut-o să le povestească prietenilor că în 2018 va ajunge cel mai probabil în faţa altarului.

Discretă cu viaţa personală, Carmen Şerban a povestit că semnele pe care le-a primit în noului an o fac să creadă că în 2018 se va mărita. Extrem de credincioasă, artista exclude o ceremonie la Starea Civilă.

carmen-serban-manele-carol-davila-umf-1170x658.jpg

Carmen cântă cu Mihail Tiţoiu
Foto: arhivă personală

"Îniante de Crăciun, am fost invitată cu trupa să cântăm la o petrecre discretă în Dubai. A doua zi, am vizitat celebrul hotel Burj Al Arab, unde de la intrare ni s-au cerut, în bani româneşti,  două milioane de lei vechi, pentru o cafea, doar ca să intrăm. În timp ce urcam scările, eram cu spatele, şi nu am văzut că s-a terminat banda. Am căzut ca o toantă! Nu am tras o asemenea căzătură în toată viaţa mea. După întâmplarea asta, mi-am spus, aşa cum se zice şi în popor, că anul ăsta mă mărit! O să plecăm din nou la un chef acolo, pentru că oamenilor le-a plăcut de mine", a povestit artista la emisiunea "Agenţia Vip". Întrebată dacă este cineva în viaţa ei după ce recent în presă au apărut informaţii că solista s-ar fi despărţit de instrumentistul Giani Tocilă, Carmen Şerban a lăsat să se înţeleagă că lucrurile sunt roz în viaţa ei amoroasă. 

"Sigur că am iubit, dar nu am un inel. Nu m-a cerut nimeni. Am un inel pe care îl port, de la cineva care s-a dus. Chiar nu vreau să mă mărit. Am zis şi eu aşa. Nu vreau să semnez actele. Ai mei s-au mai cununat în urmă cu trei-patru ani şi au o relaţie de 47 de ani. Nu este un păcat. Cununica civilă o exclud, poate religoasă să fac, dacă vreau vreun copil", a competat interpreta.  

La finele anului 2017, artista a fost în centrul atenţiei după ce a filmat un videoclip în Biblioteca Facultăţii de Medicină, stârnind un adevărat scandal. 

loading...
Loading...

Citește și

  • carmen serban scandal medicina

    Muzica de petrecere a "pătruns" în bibiloteca Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) "Carol Davila” din Bucureşti, iar studenţii şi profesorii sunt de-a dreptul indignaţi. Conducerea instituţiei de învăţământ a deschis o anchetă internă, marţi, după ce un medic a publicat pe pagina sa de Facebook mesajul pe care l-a primit de la un student care îi atrăgea atenţia asupra unui videoclip filmat de cântăreaţa Carmen Şerban în bibliotecă.

  • carmen serban slaba

    Arata mai bine ca niciodată, iar strălucirea i se citeşte pe chip. Carmen Şerban (46 de ani) a făcut furori, luni seara, la deschiderea unui nou centru de evenimente, cu silueta de fotomodel. Cântăreaţa a slăbit 11 kilograme fără să facă mari eforturi, ci doar adoptând un stil de viaţă sănătos şi ţinând post.

  • Carmen Șerban a creat cu puțin timp în urmă un scandal imens. Oamenii au judecat-o pentru că a filmat un videoclip într-o bibliotecă universitară cunoscută din București. Artista a mărturisit că ei nu i se pare că a făcut ceva greșit.

  • Carmen Șerban, Accident, Artist, Rugăciuni, Dumnezeu

    Carmen Șerban a mărturisit că doar cu ajutorul divinității s-a vindecat de problemele medicale de care suferea. Într-un interviu tv, aceasta a dezvăluit motivul pentru care fusese la un pas de moarte și cum a reușit să scape cu viață dintr-un accident cu mașina.