Ce operații estetice și-a făcut Raluca Bădulescu înainte de noul sezon «Bravo, ai stil»

raluca-badulescuu.jpg

Raluca Bădulescu se pregătește intens pentru noul sezon din Bravo, ai stil
Foto Instagram

Raluca Bădulescu se pregătește de sărbătorile de iarnă, dar și pentru un nou sezon “Bravo, ai stil!”, care va avea debutul chiar în seara de Revelion. Vedeta și-a dorit să revină pe sticlă într-o formă de zile mari, cu un look proaspăt și întinerit, astfel că i-a făcut o vizită medicului estetician. Acesta a realizat intervenții minim-invazive, dar cu efecte spectaculoase.

Vedeta TV are acum un ten întinerit, cu mai puține riduri și buze mai ample, frumos conturate. Medicul estetician i-a injectat o cantitate mică de toxină botulinică în zonele unde ridurile erau vizibile, pentru a diminua aspectul acestora și a preîntâmpina apariția altora. Apoi, medicul i-a refăcut volumul buzelor cu puțin ulei de silicon ce a oferit rezultat rapid și foarte natural în același timp.

Ce operații estetice și-a mai făcut Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu, una dintre cele mai asumate vedete din peisajul monden românesc, este adepta  tratamentelor minim-invazive, bine efectuate, și, având tot timpul încredere deplină în doctorul Iancu Morad, are acum un chip strălucitor și fără riduri.

“Se apropie Crăciunul. Ce cadou mai frumos ne-am putea dori decât să ne mai reîntinerim puțin, să ne mai rearanjăm? Mă rog, cine are nevoie. Dar, dacă mă întrebați pe mine, există nenumărate procedee care s-au inventat acum, pe care le face domnul doctor Iancu Morad, care sunt minim-invazive și care ne ajută să ne simțim mai frumoase, mai bine în pielea noastră… iar eu vreau să fiu ajutată. All I want for Christmas is doctor Iancu Morad! Luxury Aesthetics, cea mai tare clinică de înfrumusețare! Mă faci strălucitoare, și superbă și minunată, acum, pentru noul sezon de filmări Bravo, ai stil”, le-a spus vedeta fanilor săi printr-o postare pe pagina de socializare.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • raluca badulescu

    Vedetele noastre au devenit dependente de peruci, așa se face că au dulapul plin de astfel de accesorii, în toate nuanțele și la prețuri destul de mari. Raluca Bădulescu, Oana Zăvoranu și Nico au recunoscut faptul că apelează la acest artificiu estetic, pentru că scutesc timpul pierdut la coafor.

  • raluca badulescu, catalin botezatu, elena ionescu şi iubitul ei la botez

    Nu se teme că va lua proporţii din nou! Raluca Bădulescu a slăbit 70 de kilograme după ce şi-a făcut în trecut o operaţie de micşorare a stomacului şi acum îşi permite să mănânce orice. Aşa a făcut şi weekendul trecut la botezul băieţelului Elenei Ionescu când a recunoscut chiar ea în faţa prietenilor că tentaţia a fost prea mare ca să stea departe de candy-bar.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1