Ce omagiu i-a adus Elena Gheorghe bunicii sale: «Mi-a spus să scot și un album de muzică armânească»

elena-gheroghe-sala-steauaimsheata.jpg

Elena Gheorghe a lansat piesa «Steaua Imsheata»

Elena Gheorghe pregătește pas cu pas evenimentul care poartă numele hitului lansat la sfârșitul anului trecut. «Lună Albă» este invitația lansată pe 23 mai la Sala Palatului, un concert cu muzică și tradiții aromâne și un prilej perfect pentru lansarea celui de al doilea album de muzică armânească semnat de artistă!

Proiectul care va fi pus în scenă este un omagiu adus bunicii artistei care astăzi nu o mai poate vedea cântând decât din ceruri.

Elena Gheorghe lansează un album omagiu pentru bunica ei 

“Da, a fost o persoană foarte specială în viața mea, mereu a crezut în mine și m-a ambiționat, mi-a dat curaj. Încă de când am început proiectul meu solo mi-a spus să scot și un album de muzica armânească, să arăt oamenilor cine sunt și de unde vin, să le dau să guste din folclorul armanesc care este atât de dulce și de pozitiv. În 2008 am lansat “Lilicea vreariei” iar acum odată cu spectacolul  de la Sala Palatului voi lansa și cel de al doilea album”.

elena-gheorghe-sala-palatului.jpg

Elena Gheorghe se pregătește de concertul de la Sala Palatului

«Lună albă», «Pamporea», «Un trandafil creasti la firida mea», «Ela Ela» vor fi doar o mică parte din melodiile care vor răsuna Sala Palatului. Până atunci însă, Elena va mai lansa câteva piese însoțite de  videoclipuri.

Elena Gheorghe a lansat «Steaua Imsheata»

Elena Gheorghe prezintă cea mai nouă melodie machedonească numită “Steaua Imsheata”. 

 

Filmările clipului au fost demarate la foc automat de artista care, după 1700 de km (București -Suceava-Timișoara-București) și 30 de ore nedormite, a hotărât împreună cu echipa și regizorul să filmeze mai devreme cu o zi, deoarece vremea se anunța ploioasă în următoarea perioadă! Ajunsă de la Timișoara, la 5 dimineața, Elena a intrat pe mâna echipei care s-a ocupat de imaginea ei, apoi drumul a dus-o direct la Mogoșoaia, locul în care s-a desfășurat acțiunea clipului! Spre fericirea ei, soarele a ieșit conform scenariului și videoclipul arată perfect.

 “Toată familia, în frunte cu soțul meu, dar și fanii care mi-au urmărit evoluția zilnică pe rețelele de socializare m-au certat pentru că un asemenea program haotic, nopți pierdute și nedormite îmi pot afecta sănătatea. Au dreptate, dar pasiunea, dorința și iubirea pentru muzică parcă îmi dau o putere nebănuită și nu obosesc niciodată.“

Loading...

Citește și

  • Elena Gheorghe a povestit în ce mod romantic a fost cerută în căsătorie de Cornel, soțul vedetei, la Londra. A avut foarte multe emoții, însă totul a decurs exact așa cum a fost planul făcut de acasă.

  • Elena Gheorghe lansează o nouă melodie, numită „Ela Ela”, abordând din nou stilul armânesc (macedo-românesc). Muzica este compusă de către Dani Peanci și se așteaptă să fie cel puțin la fel de bine primită de public, la fel ca „surioara” ei, piesa „Lună Albă”, care a ajuns rapid în topurile muzicale autohtone.